1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Zeydan Karalar Çukurova Havalimanı açılışına katılacak mı?
Zeydan Karalar Çukurova Havalimanı açılışına katılacak mı?

Zeydan Karalar Çukurova Havalimanı açılışına katılacak mı?

Adana Şakirpaşa Havalimanı'nın yolcu uçuşuna kapatılmaması için basın toplantısı düzenleyen Zeydan Karalar'ın yarın Çukurova Havalimanı açılışına katılıp katılmayacağı merak ediliyor.

A+A-

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar 5 Ağustos tarihinde Adana Şakirpaşa Havalimanı önünde havalimanının kapatılmaması için çok sayıda CHP'li siyasetçi ve vatandaşla basın toplantısı gerçekleştirdi.

Başkan Karalar'ın basın toplantısıyla aynı gün akşam saatlerinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu X hesabından Karalar'a yanıt verdi.

İlgili Haber: Bakan Uraloğlu'nun Başkan Karalar'a "Şakirpaşa Havalimanı" yanıtı

Bakan Uraloğlu'nun Başkan Karalar'a cevaben Adana Şakirpaşa Havalimanı'nın kapatılmayacağını ifade etmesi üzerine bu kez Karalar'dan Uraloğlu'na yanıt geldi.

İlgili Haber: "Şakirpaşa kapatılmayacak" diyen Bakan Uraloğlu'na Zeydan Karalar'dan yanıt

10 Ağustos 2024 (yarın) Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Çukurova Havalimanı'nın açılışı yapılacak.

Çukurova Havalimanı açılışına Mersin siyasetinin yoğun katılım göstermesi bekleniyor. CHP'li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç'ın açılışta bulunacağı öğrenildi.

40197.jpg

ZEYDAN KARALAR AÇILIŞA KATILACAK MI?

Bakan Uraloğlu'nun her fırsatta "Adana ve Mersin'i Çukurova'da birleştiriyoruz" sloganıyla tanıttığı Çukurova Havalimanı'nın açılışıyla birlikte Adana Şakirpaşa Havalimanı fiilen uçuşları noktalayacak.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya platformu X üzerinden Bakan Uraloğlu ile tartışan Zeydan Karalar'ın Çukurova Havalimanı açılışına davet edildiği ancak açılışa katılıp katılmayacağı Adana kamuoyu tarafından merak ediliyor.

GÖZLER TÜRKEŞ VE BİLİCİ'DE

Adana milletvekillerinden AK Parti ve MHP milletvekillerinin tam kadro açılışa katılması beklenirken, gözler Cumhur İttifakı dışında kalan milletvekillerine çevrildi.

İYİ Parti Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş ve İYİ Parti'den istifa eden, şuanda mecliste bağımsız milletvekili olarak görevini sürdüren Bilal Bilici'nin açılışa katılıp katılmayacağı da ayrıca merak konusu.

DEM Parti Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları'nın katılmamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.