1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Yusuf Kanlı’dan Devlet Bahçeli’ye Adana raporu…
Yusuf Kanlı’dan Devlet Bahçeli’ye Adana raporu…

Yusuf Kanlı’dan Devlet Bahçeli’ye Adana raporu…

Devlet Bahçeli hemşehrilerine selam gönderdi

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşkilatlar, belediyeler ve Adana'yla ilgili önemli güncel bilgiler hakkında sunumda bulundu. 

DEVLET BAHÇELİ'YE ZİYARET...

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve MHP MYK Üyesi Mustafa İzgioğlu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret ettiler. Ziyarette MHP Üst Kurul Delegesi Hakan Yıldırım da hazır bulundu. 

YUSUF KANLI BİLGİ VERDİ

Başkan Yusuf Kanlı, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye teşkilatlar ve belediyelerin

çalışmaları hakkında bilgi verdi, yanı sıra şehrin güncel sorunlarıyla ilgili paylaşımda bulundu. Kanlı, ayrıca tarım sektöründe bölgenin önemli konu başlıklarını da anlattı. 

indir-007.jpg

TEŞKİLATLAR VE BELEDİYELER...

MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Türk Dünyasının Bilge Lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'yi ziyaret ettik. Değerli Büyüğümüze teşkilatlarımızın ve belediyelerimizin çalışmaları hakkında bilgi verdik, istişare ettik, emir ve talimatlarını aldık." şeklinde konuştu.

HEMŞEHRİLERİNE SELAMLARI VAR

Başkan Kanlı devamla, "Ayrıca emir ve talimatları doğrultusunda artan bir tempo ile çalışmalarımıza devam edeceğimizi ifade ettik. Ziyaretimizde Adana'mızın farklı alanlarda öne çıkan önemli konularına dair bilgiler de sunduk. Hareketimizin doğup, büyüdüğü şehir olan Adana'mızı çok seven, yakından ilgilenen Sayın Genel Başkanımız hemşehrilerimize de selam söylediler." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.