1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yüreğir Belediyesi'nin satış yaptığı arsayı kim aldı?
Yüreğir Belediyesi'nin satış yaptığı arsayı kim aldı?

Yüreğir Belediyesi'nin satış yaptığı arsayı kim aldı?

Köprülü Mahallesi'nde kapalı teklif usulü arsayı Adana siyaset, spor ve iş dünyasının tanınmış isminin aldığı iddia edildi

A+A-

Kucuksaat.com'un 1 Temmuz 2024 tarihinde okuyucularına sunduğu haberle, kamuoyu Yüreğir Belediyesi'nin ilk arsa satışını yapacağını kucuksaat.com'dan öğrenmişti.

İlgili haberi okumak için tıklayın: Ali Demirçalı ilk satışını yapıyor: Yüreğir Belediyesi'nden imarlı satılık arsa

Yüreğir Köprülü Mahallesi 16246 ada 11 parselde yer alan arsanın imar durumu 1.60 yoğunluklu konut alanı olarak görünen, brüt kullanım alanı 3 bin 4 metrekare olan arsanın muhammen bedeli iste 70 milyon 10 bin TL olarak belirtilen arsanın kapalı teklif usulü ile satışına sadece 1 firma teklif verdi.

ekran-resmi-2024-07-24-18-11-06.png

ARSAYI KİM ALDI?

Kucuksaat.com'un edindiği bilgilere göre, Yüreğir Köprülü Mahallesi'ndeki 3 bin 4 metrekare arsayı Adana'da faaliyet gösteren Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi İsa Tuzcu'nun sahibi olduğu Emre Makina İnşaat firmasının satın aldığı iddia edildi.

Kamuoyu İsa Tuzcu'yu iş insanı profilinin yanında bir dönem MHP Çukurova Belediyesi meclis üyeliğinden, Mehmet Gökoğlu ve Sedat Sözlü dönemlerinde Adana Demirspor yönetim kurulu üyeliği ile siyaset ve spor yönüyle tanıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.