1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yüreğir Belediyesi'nden çıkışlar sürüyor: 110 kişi daha işten çıkarıldı
Yüreğir Belediyesi'nden çıkışlar sürüyor: 110 kişi daha işten çıkarıldı

Yüreğir Belediyesi'nden çıkışlar sürüyor: 110 kişi daha işten çıkarıldı

Yüreğir Belediyesi'nde çalışan yaklaşık 110 kişiye akşam saatlerinde SGK'dan iş akitlerinin sonlandırıldığına dair SMS gitti.

A+A-

Yüreğir Belediyesi'nde 3 ile 10 yıl arasında görev yapan yaklaşık 110 işçinin iş akdine son verildi.

Edinilen bilgilere göre, işten çıkarılan 110 işçinin önceki başkanlar Fatih Mehmet Kocaispir ve Mahmut Çelikcan döneminde işe girmeleri tek ortak noktaları olarak göze çarptı. İşten çıkarılan personeller arasında halk arasında "bankamatikçi" olarak tabir edilen hiç kimsenin bulunmadığı, verilen görevleri yerine getiren personeller olduğu öğrenildi.

Kucuksaat.com'a konuşan işten çıkarılan bir personel, "Bugüne kadar verilen her görevi yerine getirdim, iş sözleşmesine uygun hareket ettim. İşe gitmeden maaş almadım, sahada alnımın teriyle çalıştım. Ne Yüreğir Belediyesi'ni ne de Başkan Demirçalı'yı küçük düşürecek bir eylem ve söylemde bulunmadım. Sayın başkandan beni ve çıkarılan tüm arkadaşlarımı işe geri almasını rica ediyorum." dedi.

Yüreğir'de işine son verilen personeller arasında öğretmenler, cenaze işleri çalışanı, otobüs şoförleri, temizlik personelleri bulunduğu öğrenildi. İşten çıkarılan personellerle birlikte aileleri Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı'dan açıklama beklediklerini ifade etti.

Demirçalı'nın başkanlık görevine başlamasından bugüne Yüreğir Belediyesi'nde işten çıkarılanların sayısı 310'a ulaştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.