1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı idari soruşturma açıldığını duyurdu
Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı idari soruşturma açıldığını duyurdu

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı idari soruşturma açıldığını duyurdu

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarının poşete konulup atılması konusuna ilişkin soruşturma açıldığını duyurdu.

A+A-

Yüreğir Belediye binasının bahçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarının bulunduğu bir poşet görüldü. Bahçeye atılan poşet, kısa sürede gündem oldu. Yüreğir Belediyesi resmi instagram hesabından konuyla ilgili açıklamada bulunuldu. Yüreğir Belediyesi adına yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi;

Kamuoyuna Duyuru;

Bazı sosyal medya platformlarında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğraflarının bir poşet içerisinde belediye bahçemizde atıldığı şeklinde görüntüler yayınlanmaktadır.  Konuyla ilgili olarak Belediye Başkanımız Ali Demirçalı’nın talimatlarıyla idari soruşturma başlatmış olup, soruşturma neticesinde kusurlu olan personel varsa gereği yapılacaktır. Bununla birlikte bu olayı infial yaratmak ve belediyemizi zan altında bırakacak şekilde kasıtlı olarak gerçekleştiren birileri varsa gerekli suç duyurularında bulunulacaktır. Konu titizlikle takip edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yüreğir Belediyesi Basın Bürosu

saveclip-app-462657611-858163099773929-4079530710012726077-n.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.