1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Telat Şahin’den Murat Sancak’a “Amateme gidelim”
Telat Şahin’den Murat Sancak’a “Amateme gidelim”

Telat Şahin’den Murat Sancak’a “Amateme gidelim”

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak’ın sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamalara taraftarlar derneği başkanlarından sert cevaplar gelmeye başladı.

A+A-

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak’ın isim vermeden hedef aldığı taraftarlar kulübü başkanlarıyla girdiği  polemik çok ciddi suçlamaların havada savrulduğu bir döneme girdi.

Başkan Murat Sancak’ın müptezeller diye hedef aldığı başkanlardan biri olan Adana Demirspor Taraftar Derneği Başkanı,aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova ve Adana Büyükşehir Belediyesi Mecli üyesi olan Telat Şahin’den Murat Sancak’ın ismini anmadan ancak M.S rumuzu kullanarak çok sert cevap geldi.

5c661066-7e51-4b7e-8db6-2acd74e31b5e.jpg

Telat Şahin’in sosyal medya hesaplarından çok ciddi suçlamalar içeren açıklaması şu şekilde;

Sn M. S. sen derneği, grubu yaşatmak için verdiğin yardımı susturmak için mi verdiğini sanıyorsun. Sen çık herkesi, herşeyi açıkla eksik kaldığın, unuttuklarını biz tamamlayacağız.

Bunu herkes biliyor, sakladığımız bir şey yok. Muptezal demişsin buyur M.S.  Anateme beraber gidelim kim pozitif, kim negatif herkes görsün.  Oyunlar var diyorsun kim yapıyor onuda çık açıkla. Dün Milad, Rodriguez, bugün Michud gidiyor, yarın Nabil. Sen kulübün sorunlarını çık konuş, ne yapacan onu çık konuş.  

Kulübün sorunlarını kapatmak için dedikoduyu, laf dalaşını bırak algı yaratarak taraftarın bakış açısını başka yöne çeviremeye çalışma. Camianın derdi senin ikili ilişkilerin değil Adana Demirspor Telat Şahin’in açıklamaları sonrası Murat Sancak’tan nasıl bir açıklama geleceği kamuoyu tarafından merak ediliyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.