1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Teknofest Adana'ya Elon Musk gelmiyor!
Teknofest Adana'ya Elon Musk gelmiyor!

Teknofest Adana'ya Elon Musk gelmiyor!

Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda düzenlenecek 2024 TEKNOFEST Adana'ya, Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk'ın katılması bekleniyordu. Adanalı gazeteci açıkladı: Gelmeyecek

A+A-

Teknoloji ve bilimin buluştuğu TEKNOFEST bu yıl Adana Şakirpaşa Havalimanında düzenlenecek. Hava gösterileri, söyleşiler ve konserlerin verileceği etkinlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın New York ziyaretinde TEKNOFEST'e davet ettiği Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk'ın da Adana'ya gelmesi bekleniyordu.

TEKNOFEST Adana 2-6 Ekim tarihleri arasında Şakirpaşa Havalimanında düzenlenecek. Festival her gün 09.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Adana'da düzenlenecek TEKNOFEST Akdeniz bu yıl 2-6 Ekim tarihleri arasında saat 09.00 ile 20.00 arasında ziyarete açık olacak. Etkinliğe katılmak isteyen ziyaretçilerin resmi site üzerinden kayıt olması istendi.

İlgili Haber: Elon Musk, Adana'ya geliyor

35183.jpg

ELON MUSK ADANA'YA GELMEYECEK!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD ziyaretinde TEKNOFEST'e davet ettiği Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk'ın da Adana'ya gelmesi bekleniyor. ABD'li iş insanı 2023 yılındaki sosyal medya paylaşımında festival kapsamındaki yarışmalara katılan tüm takımları tebrik ederek "Gelecek yıl TEKNOFEST'e bizzat katılmayı ve Türkiye'deki yatırım fırsatlarını görüşmeyi dört gözle bekliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Gazeteci Mehmet Uluğtürkan, Elon Musk'ın gelmeyeceğini şu sözlerle duyurdu;

"Sürekli kara haber veriyorsun" demeyecekseniz bir kötü haberim daha var. Kapanan Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda gerçekleştirilecek Teknofest'e geleceği bildirilen Elon Musk gelmekten vazgeçti. Adana dürüm, çörek otuyla 'Elon' yazacağımız pide elimizde kaldı."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.