1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Teknofest Adana ziyaretçi kaydı nasıl yapılır, Teknofest ne zaman yapılacak? Bilet fiyatları ne kadar, yoksa ücretsiz mi?
Teknofest Adana ziyaretçi kaydı nasıl yapılır, Teknofest ne zaman yapılacak? Bilet fiyatları ne kadar, yoksa ücretsiz mi?

Teknofest Adana ziyaretçi kaydı nasıl yapılır, Teknofest ne zaman yapılacak? Bilet fiyatları ne kadar, yoksa ücretsiz mi?

TEKNOFEST Akdeniz kapsamında düzenlenecek olan TEKNOFEST Adana, teknoloji tutkunlarını ağırlamaya hazırlanıyor.

A+A-

TEKNOFEST 2024, 2-6 Ekim tarihlerinde Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda gerçekleşecek. Hava gösterileri, TEKNOFEST keşif oyunu, simülasyon deneyim alanları, eğitici atölyeler, sergiler, konserler ve daha birçok etkinlik festivalde yer alacak. 

TEKNOFEST ÖDÜLÜ NE KADAR?

TEKNOFEST’te toplamda 30 milyon TL ödül ve 55 milyon TL’yi aşan destek verilecek. 

TEKNOFEST 2024'te 46 ana kategori ve 117 alt kategoride düzenlenen teknoloji yarışmalarına 788 bin 161 takım ve 1 milyon 600 binden fazla yarışmacı başvuruda bulundu. 

TEKNOFEST ADANA ZİYARETÇİ KAYDI NASIL YAPILACAK?

Ziyaretçiler, "www.teknofest.org" web sitesine girerek kişisel bilgilerini eksiksiz bir şekilde doldurarak biletlerini oluşturabilecekler. 

TEKNOFEST ADANA ÜCRETSİZ Mİ?

Girişlerin ücretsiz olduğu etkinlikte, 7 yaş altındaki ziyaretçiler kayıt oluşturmadan ebeveyn refakati eşliğinde alana girebilecek.

TEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları kapsamında yer alan 25 yarışmanın finalleri, "turizmin başkenti" Antalya'da gerçekleştirilecek. Antalya, teknoloji tutkunu gençlerin kıyasıya mücadele edeceği bu büyük etkinliğe ev sahipliği yaparak, TEKNOFEST heyecanını zirveye taşıyacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.