1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Skandallar sürüyor: Adana'da Gül Altınok'tan beraat alıp, eşine sahte rapor düzenleyen özel hastane sahibi kim?
Skandallar sürüyor: Adana'da Gül Altınok'tan beraat alıp, eşine sahte rapor düzenleyen özel hastane sahibi kim?

Skandallar sürüyor: Adana'da Gül Altınok'tan beraat alıp, eşine sahte rapor düzenleyen özel hastane sahibi kim?

Gül Altınok ile gönül ilişkisini bitirmek istedikten sonra ölüm tehditleri alan sonrasında ise HSK'ya 5 yıllık delilleri sunan Server Leventoğlu, açıklamasıyla Adana'da sağlık camiasında tartışma yarattı.

A+A-

Adana Adliyesi'nde görevli kadın hakim Gül Altınok'un Adana'da oturduğu sitede gönül ilişkisi yaşadığı iş insanı Server Leventoğlu'nun konuşmasıyla patlak veren skandallar zinciri gündem yaratmaya devam ediyor.

Halk TV'de "Kayda Geçsin" programında gazeteciler Şule Aydın, Murat Ağırel, Barış Pehlivan ve Timur Soykan'ın sorularını yaıntlayan Server Leventoğlu, satır arasında kurduğu cümle ile Adana'da sağlık camiasında geniş yankı uyandırdı.

Murat Ağırel'in sorusunu yanıtlayan Server Leventoğlu, "Gül Altınok'un eşi S. Altınok, İzmir Casusluk Davası'ndan daha önce gözaltına alınmıştı. FETÖ'den dolayı da o dönemde ihraç edilmişti. Kendisi Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan'a da aşırı tepkiliydi. Adıyaman'da görev süresi boyunca, Gül Hanım'ın daha önce Adana'da dosyasına baktığı ve beraat verdiği Adana'da bir özel hastanenin sahibi olan iş insanı aracılığıyla özel hastaneden aldığı sahte doktor raporlarıyla da Adıyaman'a gitmek istemedi." ifadelerini kullandı.

Açıklamalarını sürdüren Server Leventoğlu, Adana Adliyesi görevli sırasında dava dosyasına beraat veren Gül Altınok'un Adana'da özel hastane sahibi ile oradan kurduğu iletişim sonrasında da Gül Altınok'un özel hastane sahibi iş insanından vali yardımcısı eşi için sahte rapor aldığını kaydetti.

Leventoğlu, "Hükümetin seçimi kaybedeceğini düşünerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da aşırı tepkili olduğu için Adıyaman'a gitmek istemedi. Gaziantep görev sürecinde de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gaziantep'i ziyaretlerinde izin ya da rapor alıp protokollere katılmıyordu." dedi.

KADIN HAKİMDEN BERAAT ALIP EŞİNE SAHTE RAPOR VEREN ÖZEL HASTANE SAHİBİ KİM?

Server Leventoğlu'nun açıklaması sonrasında gözler Adana'da savcıların harekete geçip geçmeyeceğine çevrildi. Adana kamuoyu Leventoğlu'nun açıklaması sonrasında kentte iktidara yakın, davası görülen ve beraat alan özel hastane sahiplerinin araştırılmasını bekliyor.

Ayrıca özel hastane sahibinin hangi suçtan yargılandığı ve beraat aldığı, sahte rapor verecek kadar riskli davanın konusunun ne olduğu da cevap beklenen konular arasında.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.