Zeydan Karalar: Çukurova Havalimanı açılışına katılmıyorum

Kucuksaat.com sordu, Zeydan Karalar yanıtladı... İşte detaylar...

Çukurova Havalimanı açılışı nedeniyle Adana Şakirpaşa Havalimanı'nın yolcu uçuşuna kapatılacak olmasına en çok tepki gösteren isimler arasında yer alan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kucuksaat.com kurucusu Taner Talaş'a konuştu.

Bugün saat 15:00'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak olan Çukurova Havalimanı'nın açılış törenine Zeydan Karalar'ın katılıp katılmayacağını dün kucuksaat.com haberleştirdi.

İlgili Haber: Zeydan Karalar Çukurova Havalimanı açılışına katılacak mı?

Kucuksaat.com'un haberine istinaden Taner Talaş'a açıklamada bulunan Zeydan Karalar, "Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Adanalıların hislerine karşı gelemem. Hizmete karşı değiliz, elbette Mersin'e havalimanı yapılmalı. Ancak Adana Şakirpaşa Havalimanı yolcu uçuşuna kapatılmamalı. Biz havalimanımızın kapatılmasına karşıyız. Yan yana olan illerde havalimanları faaliyet gösterirken, Adana'nın havalimanının kapatılması anlaşılır gibi değil. Adana'da çok ciddi tepki var. Halkın tek gündemi şuan havalimanı. Ben açılışa katılmıyorum. Çukurova Havalimanı'nın hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

GÜNDEM Haberleri

Feke'de ev yangını
Altın Koza Film Festivali... Yönetmen Jerzy Skolimowski: Cannes'da Yılmaz Güney'le rakiptik, ödülü Yol'a verdiler
Şehit çocuklarının odasını müzeye çevirdiler
New York iddianamesinde iki Adanalının ismi geçiyor