×

Yücel Bayram: Adanalı iş insanlarına hayırlı olsun

“Schengen Vize Başvuru Merkezi, Adana’da açıldı. İş insanlarımızın Avrupa’ya seyahatlerinde iş ve zaman kaybına neden olan vize başvuruları, artık şehrimizden yapılabilecek”

Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Yücel Bayram, göreve geldikleri günden bu yana üzerinde çalıştıkları, Adanalıların ve Adana iş dünyasının beklentileri arasında olan Schengen Vize Başvuru Merkezi ile ilgili yapılan girişimlerin olumlu sonuçlandığını duyurdu. 

Adana iş dünyasından gelen talepler doğrultusunda, Adana’da Schengen Vize Başvuru Merkezi’nin açılması konusunda ilgili Bakanlıklar ve TOBB nezdinde girişimlerde bulunduklarını kaydeden Başkan Yücel Bayram,  “Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız Schengen Vize Başvuru Merkezi, Adana’da açıldı. İş insanlarımızın Avrupa’ya seyahatlerinde iş ve zaman kaybına neden olan vize başvuruları, artık şehrimizden yapılabilecek” dedi.

EKONOMİ Haberleri

Adana'da 493 dönümlük alan eko turizme açılıyor
Adana'da mesleki eğitim konferansı
Sunar Mısır Paris'te sahneye çıktı: Fi Europe 2025'te küresel müşterisiyle buluştu
Kira krizi derinleşiyor: İşte Türkiye’de en uygun kira sunan 15 il
En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? SGK uzmanı rakam verdi!