Yıl:2024! Çukurova Belediyesi’nde asfalt yok. Başkan bu ney?

Çukurova Belediyesi asfalt hizmetleriyle ilçe halkının adeta sabrını sınıyor. Asfalt hizmetinin bekletilmesinin gerekçesini kamuoyu merak ediyor.

Adana'nın en modern, emlak vergisi bakımından en yüksek konutların yer aldığı ilçesi olan Çukurova'da yeni açılan imar bölgelerinde çok sayıda dikey ve yatay binalar bitirildi.

Depremden sonra bölgede hız kızanan Çukurova ilçesi Kabasakal ve Şambayadı bölgesinde TOKİ konutlarında yaşamın başlamasıyla birlikte bölgede yaşam kalitesinin oluşturulması adına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Adana Büyükşehir Belediyesi TOKİ konutlarının asfalt hizmetini verdi.

Nüfusun artmasıyla birlikte vatandaşlar kış mevsimi öncesinde asfalt hizmetinin vakit geçirilmeden yapılmasını bekliyor.

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, mazbatasını aldığı günden bu yana stratejik olarak basına demeç vermemeyi, medya mensuplarıyla muhatap olmamayı sürdürüyor. Resmi kabul ziyaretleri dışında Başkan Kozay'ın ses tonu duyulmuyor. 

ASFALT KRİZİ

Belediyelerin asgari hizmetleri arasında yer alan, bütçesi en düşük belediyelerde dahi asfalt hizmetiyle adeta şov yapılan günümüzde, Çukurova Belediyesi asfalt dökmemekte kararlı görünüyor.

EMRAH KOZAY ÇUKUROVALILARI YOLSUZLUĞA MI MAHKUM EDECEK?

Sıradan bir hizmet olan asfalt hizmetinin bile geciktirilip bekletilmesi akıllara farklı sorular getiriyor.

Başkan Kozay'ın imar hizmetiyle ilişkili olan asfalt hizmetini de bekletmesi kamuoyu tarafından çözümlenmesi gereken sorunlar arasında yer alıyor.

GÜNDEM Haberleri

Gazeteciler Adana'yı konuşacak
Sayın Oya Tekin; Temiz Seyhan Hakkımızdır
Adana'da muhtar belediye meclisine çöp döktü
İbrahim Tatlıses 25 yıl sonra Adana'da Kebapçı Mesut'ta