Yanındaki şahsı tekmeledi, aracın önüne atladı

Adana'da genç bir kızın önce yanındaki erkeği tekmeleyip daha sonra otomobilin altına atlamaya çalışması güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Adana'da genç bir kızın önce yanındaki erkeği tekmeleyip daha sonra otomobilin altına atlamaya çalışması güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Meydan Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Barış Bulvarında bir genç kız ile yanındaki erkekle tartışmaya başladı. Tartışmada kız öfkeyle erkeğe tekme atıp elleriyle vurdu.

Daha sonrada yola çıkan genç kızı erkek tutup sakinleştirmeye çalıştı. Ancak genç kız bir türlü sakinleşmeyerek yola fırladı. Kendini otomobilin önüne atan kız sürücünün manevrasıyla son anda kurtuldu.

Otomobilin teğet geçtiği olayda agresif tavırlar sergileyen kıza araç sürücüsü durup yanına gelerek tepki gösterdi. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

YAŞAM Haberleri

Yangında evi küle dönen yaşlı kadının cenazesine ulaşıldı
Yumurtalık’ta Büyük Değişim! Başkan Altıok Sahada Tek Tek İnceledi
Sahte e-İmza çetesinin üyeleri örgütün faaliyetlerini itiraf etti
Adana'da karaciğer hastası kadavradan nakille hayata tutundu
Müzeyyen Şevkin "Enkaz altında kalan her beden, bir ihmal zincirinin son halkasıdır"