Takımının deplasman gideri için arabasını satıyor

Adana Gençlerbirliği Kulübü'nün Başkanı Av. Haluk Güner Köktürk, Nevşehir'de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonluğu maçlarına gidebilmek için ADS plakalı arabasını satışa çıkardı.

Adana amatörünün mihenk taşlarından, Türkiye'de birçok takıma futbolcu vermiş ve üst düzey futbolcular yetiştiren Adana Gençlerbirliği Kulübü'nün Başkanı Av. Haluk Güner Köktürk, Nevşehir'de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonluğu maçlarına gidebilmek için ADS plakalı arabasını satışa çıkardı.

Kendi sosyal medya hesabında arabasının fotoğrafını da paylaşan Köktürk, "Satacak tek malım bu araç. Banka kredi vermedi, belediyeler yardım yapamıyormuş, sporcularımız dışında yardım eden de olmadı. Gençler bana inandı, onların geleceği için tek çıkış bu" dedi.

Eski bir futbolcusunun dışında kimseden destek alamadığını belirten Başkan Köktürk, arabasını satarak gençleri bu şampiyonaya götüreceğini söyledi.

SPOR Haberleri

Alanyaspor Teknik Direktörü Sami Uğurlu; “Adana Demirspor’u verdiği mücadeleden dolayı tebrik ediyorum’’
Mustafa Alper Avcı: Güzel bir jenerasyon yakalama hedefindeyiz!
2-0’dan 3-2’ye…Yine Hüsran. Başlığı siz atın!
Adana Demirspor ilk yarıda coştu! Maç devam ediyor
Adanaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Beraberlik Sonrası Açıklamalarda Bulundu