Sporseverler Tepkili: Adana Demirspor ile Adanaspor "Yine" Aynı Gün Aynı Saatte

Temsilcilerimiz Adanaspor ve Adana Demirspor’un maçlarının aynı gün ve saatte oynanması, Adanalı sporseverlerin tepkisine neden oldu.

Adana’nın iki köklü kulübünün taraftarları, bu durumun futbolseverler için büyük bir mağduriyet oluşturduğunu belirterek sosyal medyada tepkilerini dile getirdi. Aynı kentin iki önemli takımının maçlarının çakışması, futbolseverlerin iki maçı da izleme şansını kaybetmesine yol açtı. Bu durum, geçtiğimiz haftalarda da benzer bir şekilde yaşanmış ve yine taraftarların tepkisini çekmişti.

Adanalılar, İstanbul takımları olan Fenerbahçe, Galatasaray veya Beşiktaş’ın maçlarının hiçbir zaman aynı gün ve saate koyulmadığını hatırlatarak, Adana takımlarına aynı özenin gösterilmediğini ifade etti.

Taraftarlar, özellikle Süper Lig’de mücadele eden Adana Demirspor’un ve TFF 1. Lig’de oynayan Adanaspor’un maçlarının ayrı saatlere konularak, her iki takımın da geniş bir izleyici kitlesine ulaşmasının sağlanması gerektiğini savundu.

Taraftarlar ayrıca, bu gibi maçların farklı saatlerde oynanmasının şehrin spor kültürünü canlandıracağını ve Adana futboluna daha fazla ilgi çekebileceğini belirterek TFF'den bu konu ile ilgili ilerleyen haftalarda hassasiyet göstermesi gerektiğini kaydetti.

Kaynak:5OcakGazetesi

SPOR Haberleri

MUHTEMEL 11'LER | Sipay Bodrum FK ile Adana Demirspor karşı karşıya
Adana'nın vergi şampiyonu: Vincenzo Montella
Adanaspor - Çorum FK maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda?
Kemal Kılıç, “Layık olduğumuz yere geleceğiz”
Bodrumspor - Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?