Seyhanlı Miniklerin Tiyatro Heyecanı

Seyhan Belediyesi kreşlerinde eğitim gören 5 yaş grubu çocuklar, Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının sergilediği "Mıstık ile Fıstık" adlı oyunu seyretti.

Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu Seyhan Belediyesi'nin kreşlerinde eğitim gören 5 yaş grubu minikler ve onlardan sorumlu olan öğretmenler birlikte izledi. Oyun boyunca kahkahaları eksilmeyen minikler, Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının performansını ilgiyle izledi. Oyuncuların dans sahnelerinde onlara katılan çocuklar oturdukları yerde dansa eşlik etti. Oyunun ardından tiyatro oyuncuları ve oyunu seyreden minikler hatıra fotoğrafı çekildi.

'ÇOCUKLAR İÇİN KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ÇOK ÖNEMLİ'

Çocukların eğitiminde kültür ve sanat etkinliklerinin büyük önem taşıdığını dile getiren Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, "Gürselpaşa, Yeşilyurt, Tellidere, 2000 Evler ve Yeşiloba kreşlerimizde bizlere emanet edilen çocuklarımız, güvenli bir ortamda eğitim alıyorlar. Aynı zamanda bu tür kültür ve sanat aktivitelerine katılarak hem sosyal hayata katılmış hem de öğrendiklerini sanat yoluyla pekiştirmiş oluyorlar. Bu tür etkinlikler kreşteki her yaş grubu çocuklarımız için devam edecek" dedi.

KÜLTÜR SANAT Haberleri

8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali "Çukurova Tarım Zirvesi" ile başladı
Saimbeyli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıldönümünde şehit kaymakam anıldı
Yılmaz Güney filminin vizyon tarihi belli oldu
Adana 9. Şehir Tiyatroları Festivali başladı
Lezzet Festivali tanıtım toplantısı yapıldı