Salı Buluşmaları Başkan Demirçalı’nın katılımıyla başladı

Çukurova GİAD bakış açısını değiştiriyor

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, kendisinin de üye olduğu, Adana’nın en etkin sivil toplum örgütü olan Çukurova Genç İşadamları Derneği’nin üyelerine büyük katkı sağladığını vurgulayarak, “Ben de derneğimde şekillendim, yoğuruldum. Çukurova GİAD’da çok şey öğrendim. Bakış açım değişti” dedi. Çukurova GİAD’ın üyelerini buluşturan, kaynaştıran geleneksel programlarından biri olan, her ayın ilk haftasında gerçekleşen Salı Buluşmaları Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’nın katılımıyla başladı.

 Bedesten Restoran’da organize edilen programda konuşan Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, yaklaşık 3 yıl önce tamamladıkları dernek hizmet binasının yapımına büyük destek veren Başkan Demirçalı’ya teşekkür etti. Yüreğir’in Çukurova’nın parlayan yıldızı olması gerektiğine dikkat çeken Sakarya, “Derneğimize bu kadar emeği geçmiş sayın Ali Demirçalı’nın Yüreğir’e çok güzel hizmetler yapacağını biliyoruz. Çukurova GİAD’ın her bir üyesi Yüreğir’in kazanması, Yüreğir’le birlikte Adana’nın da kazanması ve kalkınması için çalışmaya hazırdır” dedi.

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı da, Adana’nın en etkin sivil toplum örgütü olan Çukurova GİAD’ın her üyesine, kentine, kent ekonomisine, Adana’nın tanıtımına yönelik çok önemli projeler ve çalışmalar yaptığını, her programın, her etkinliğin üyeler için de çok büyük değer olduğunu kaydetti. Çukurova GİAD’ın programlarını takip edenlerin bakış açılarının değiştiğini kaydeden Demirçalı, “Ben de derneğimizin değerli üyeleri arasında çok uzun zaman kaldım, aranızda şekillendim. Çukurova GİAD’ın, derneğimize üye işadamı arkadaşlarımın, geçmiş dönem dernek başkanlarımın, yönetici arkadaşlarımın, dernek programlarının şekillenmemde çok büyük katkıları olmuştur. Emin olun ki derneğimiz çok şey öğretti bana. Bakış açım değişti” diye konuştu. Yüreğir’de göreve gelmesinden bugüne kadar yaptıkları çalışmaları da özetleyen Demirçalı, “Yüreğir çarpık yapılaşmanın, çıkmaz sokakların çok fazla olduğu, yoksulluğun ve işsizliğin yoğun yaşandığı, eğitim seviyesi çok düşük bir ilçe. Her anlamda zor bir ilçe olmasına rağmen 6 ay çok büyük aşamalar kaydettik. Yüreğir Belediyesi Türkiye’nin en hızlı toparlanan belediyesidir. Ben belediye başkanlığına değil, kardeşlik makamına talibim diye yola çıkmıştım. Yüreğir’de çalışan farklı siyasi görüşlerden birçok arkadaşımız var. Farklı siyasi görüşleri zenginlik kabul eden kardeşinizim. Yeter ki alanında uzman olsun, liyakatlı olsun. Biz ayrım yapmıyoruz. Yüreğir’de yaşayan herkesin belediye başkanıyım” dedi.

YAŞAM Haberleri

Selçuk Bayraktar: "Eski dünya ölüyor"
İsraıl'in Pervasızlıgı Nereden Geliyor?
TEKNOFEST Adana, Bayraktar TB2 ve paramotor gösteri uçuşlarıyla başladı
Altın Koza töreni ve sorular
Adana'da savaş uçakları neden uçuyor, 2 Ekim Bugün neden jet sesi geliyor?