Romanlar kendilerine hizmet eden kaymakamı unutmadı

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, 2011-2017 yılları arasında görev yaptığı Sakarya'nın Karasu ilçesinden gelen Romanları gezdirdi.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, 2011-2017 yılları arasında görev yaptığı Sakarya'nın Karasu ilçesinden gelen Romanları gezdirdi.

Karasu Roman Vatandaşlar Dayanışma Derneği Başkanı Nuray Tuna, ziyarette, devletin tüm desteğini Kaymakam Gürçam döneminde yaptığı hizmetler ile hissettiklerini ve kendisini çok sevdiklerini söyledi.

Kaymakam Gürçam'da, Roman vatandaşlar ile güzel hatıralara anıları olduğunu kendilerini Kozan'da ağırlamaktan çok memnun olduğunu ifade etti.

Ziyaretin ardından Kaymakam Şafak Gürçam makam aracı ile Karasu Roman Vatandaşlar Dayanışma Derneği Başkanı Nuray Tuna ve eşi Turan Tuna'yı Kozan'ın tarihi ve doğal güzelliklerini gezdirdi.

GÜNDEM Haberleri

Yoksa uçuş trafiğine kapalı Şakirpaşa pistleri yaşam alanına mı dönüştürülecek ?
Altay soğukları Adana'yı terk edecek mi? Önümüzdeki günlerde hava nasıl olacak?
Işıklarda cam silenlerden rahatsız olan sürücüler valilikten yardım istedi
Adana Valisi Köşger'den Melekgirmez esnafına sürpriz ziyaret
Kozan'da yaşanan feci olay ile ilgili gözaltılar başladı