Recai Yıldırım mezarı başında dualarla anıldı

Yusuf Kanlı: Unutmadık, unutmayacağız!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) geçmiş dönem Genel Başkan Yardımcısı 21. ve 23. Dönem Adana Milletvekili Recai Yıldırım vefatının 10. yıl dönümünde MHP Adana İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı'nca mezarı başında düzenlenen programda dualarla anıldı.

Amansız bir hastalık sonucu 26 Eylül 2014 tarihinde hayatını kaybeden MHP eski Genel Başkan Yardımcısı, 21. ve 23. Dönem Adana Milletvekili merhum Recai Yıldırım, eşi Gülşen Yıldırım'la birlikte metfun olduğu Çukurova ilçesinde  Kabasakal Mezarlığı'nda mezarı başında dualarla yâd edildi. Programda Recai Yıldırım ve eşi Gülşen Yıldırım ile şehitlerin ruhlarına ithafen aşr-ı şerif okunurken, Yıldırım'ın mezarına çiçekler bırakıldı.

KATILAN İSİMLER

Merhum ve merhumenin oğulları MHP Seyhan İlçe Başkanı Hakan Yıldırım ve ailesinin de bulunduğu anma programına MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP MYK Üyeleri Mustafa İzgioğlu, Yeşim Akkaş, eski Genel Başkan Yardımcısı Salih Gökçe, Ülkü Ocakları İl Başkanı Cem Tutsoy, İl Divan Kurulu ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Sarıçam, Kozan, Karaisalı ve Pozantı Belediye Başkanları Bilal Uludağ, Mustafa Atlı, Bekir Şimşek, Ali Avan, Bölge İller Ocak Başkanları, İlçe Teşkilat ve İlçe Ocak Başkanları, eski İl Başkanları Ahmet Erdoğan, Yusuf Baş, Adana 01 FK Başkanı Menderes Kutlu, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, Daimfed Başkanı Sayım Azmaz ve partililer katıldılar.

YUSUF KANLI: KIYMETLİ BİR AĞABEYİMİZDİ

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, anma programında yaptığı konuşmada, merhum Recai Yıldırım'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye örnek bir sadakatle bağlı vefalı yol arkadaşı; ülkesine, milletine, partisine ve şehrine sevdalı milliyetçi bir şahsiyet olduğunu belirtti. Başkan Kanlı, "Merhum Recai Yıldırım hepimizin yetişmesinde emeği olan kıymetli bir ağabeyimizdi. Yokluğuna alışamadık. Daima saygı ve rahmetle anacağız. Recai Ağabeyimizin ve eşi Gülşen Ablamızın mekânları cennet olsun. Unutmadık, unutmayacağız." dedi.

MHP eski Genel Başkan Yardımcısı Salih Gökçe de, geçmişte zorlu yıllarda birlikte verdikleri mücadeleleri anlattı.

Anma programı Sarıçam Belediyesi'nin su ve halka tatlı ikramıyla sona erdi.

YAŞAM Haberleri

Avukat Ekinci: "Bu yargılama emsal bir karar oldu"
Yaptığı bina 96 kişiye mezar olan ve tutuklanırken "Mukadderat" diyen müteahhide rekor ceza
Tacizden vuruldu, 12 milyon TL tazminat kazandı
4 kişinin yanarak öldüğü kazanın sürücüsü: "Navigasyon kurbanı olduk"
Yaşlı kadının öldüğü yerde 6 ayda ikinci kaza