Osmaniye Valisi ile Acı Kahve Eşliğinde Tatlı Muhabbet

Yüksel Mert

ADAM GİBİ ADAM

Bilgisi, görgüsü, sevgisi, saygısı  ve İNSAN yanı ile gönüllere yürüyen Haza Beyefendi  Osmaniye Valisi Dr. Erdinç YILMAZ Beyi kırk yıllık dostum Musa BEYCİOĞLU ile birlikte makamında ziyaret ettik.

FİKİR ALIŞVERİŞİ

Kırk yıllık dostluğu ifade eden Acı Kahvelerimizi yudumlarken Osmaniye’yi, problemlerini, gece gündüz demeden çalışmaları hakkında bilgilendik. Çok yönlü  fikir alışverişinde bulunduk. 

KİTAP İMZALADI 

Zat-Alilerinin Yazar arkadaşım Mansur İŞIKBOL tarafından kaleme alınan; “ O ŞİMDİ VALİ” adındaki biyografi kitabını bizzat imzalayarak takdim ettiler. Teşekkür ederiz.

VALİ ÇAYI 

Değişik doğal bitki karışımlarından oluşturulan, bizzat Vali Bey tarafından denenmiş, faydası tespit ve tescil edilmiş misafirlere ikram edilen “ Vali Çayı” gerçekten insanın içini ferahlatıyor. Yakında 81 ilin Valilik Makamlarında “OSMANİYE MARKASI” olarak misafirlere ikram edilirse hiç şaşırmam! Çünkü VALİMİZ tüm yeniliklere , yeni buluşlara sonuna kadar açık bir yönetici. 

MERTÇE İFADELERLE

Allah böyle güzel insanları başımızdan yanımızdan eksik etmesin. Mertçe ifadelerle bazı özelliklerini özetleyelim: 

MALİYE DOKTORU

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Maliye Anabilim Dalında, 21.12.2017 tarihinde Doktora Programını tamamlayarak 'Maliye Doktoru' unvanı almış. 

BİR NUMARALI YONETİCİ 

İçişleri Bakanlığının 30.11.2016 tarih ve 2016/3 sayılı kararıyla 'Birinci Sınıf Mülki İdare Amirliği' statüsüne yükseltilmiş. 

MARKA VALİ 

2023 Vizyon Teşkilatı tarafından 10 Ocak 2022'de Marka Vali ödülü ile ödüllendirilmiş.

ÖZEL YAŞAMI

Dr. Erdinç Yılmaz, Doç. Dr. Şenay YILMAZ Hanımefendi ile evli olup Cennet Bilgen, Zümra  Gökçen isimli iki çocuk babasıdır.

TEŞEKKÜRLER 

Bunca yoğun sirkülasyon içinde vakit ayırıp bizimle muhabbet eden Başta Sayın Valimize, Özel Kalem personellerine, Basın Müdürü Değerli Kardeşim Osman TURUNÇ Beye,  Korumalarına, çay ikram eden hizmetlilerine kalbi Teşekkürlerimi arz ediyorum. 

SONUÇ 

10 Haziran 2020 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Osmaniye valisi olarak atanan Dr. Erdinç YILMAZ Beyle günün anısına tadımlık bir söyleşi gerçekleştirdik. Buyrun hep birlikte izleyelim. 

Kamera: Musa BEYCİOĞLU

Yüksel Mert Özel Haber 

OSMANİYE/ TÜRKİYE