Ömer Çelik'ten helikopter kazası şehitleri için başsağlığı mesajı

"Yüreğimiz dağlandı"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, geçmiş dönemlerde Adana'da görev yapan 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş ve 10 kahraman vatan evladının şehit olduğu helikopter kazasıyla ilgili baş sağlığı mesajı yayınladı. 

Çelik, soysal medya hesabından, Bitlis'in Çekmece Köyü bölgesinde dün meydana gelen helikopter kazası şehitleri için başsağlığı mesajı yayınladı. 

15 TEMMUZ KAHRAMANI
Çelik mesajında, "Yüreğimiz dağlandı. Osman Erbaş Paşamız 15 Temmuz gecesi Adana’da hain darbecilere karşı kahramanca mücadele etti. O geceden sonra omuz omuza Adana sokaklarında beraber milli irade nöbeti tuttuk. O’na ve beraberindeki askerlerimize Allah rahmet eylesin" dedi. 
Çelik, konuyla ilgili bir önceki paylaşımında ise "Milletimizin ve kahraman Silahlı Kuvvetlerimizin başı sağolsun. Şehitlerimize rahmet olsun. Yaralılarımıza acil şifa diliyoruz" dedi.

AYNI KAREDE
Çelik, ayrıca ‘15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’nin kahramanı şehit Korgeneral Osman Erbaş ile birlikte aynı karede yer aldıkları fotoğrafı da sosyal medya hesabından paylaştı.

GÜNDEM Haberleri

Adana, başıboş sokak köpeklerine sahip çıkıyor
Cemil Nardalı Konağı önünde protesto gösterisi
Aracı arıza yapan vatandaş fark etti: Adana'da insan kemikleri ve kafatası bulundu
Sağlıkçı anneden DMD hastası oğlu Kerem için destek çağrısı
Ak Partili eski vekil, Adana'ya dikkat çekti