Ogün Abi Derneği, Portakal Çiçeği Karnavalı'nda

Adana'da faaliyet gösteren Ogün Abi Derneği, Portakal Çiçeği Karnavalı'nda stant açarak çocuklara yüz boyama yapıp oyunlar oynatıyor.

Adana'da bu sene ‘Dünya Çocukları' temasıyla, 13'üncüsü düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nın coşkusu devam ediyor. Adana'da yaptığı yardımlarla adını duyuran Ogün Abi Derneği de karnavala katıldı. Merkez Park'ta stant açan dernek, çocuklara hem yüz boyama yapıyor hem patlamış mısır ikram ediyor hem de oyunlar oynatıyor.


Ogün Abi Derneği Başkanı Ogün Sever Okur, "Çocuklar standımıza çok güzel ilgi gösteriyor. Bütün ikramlarımız ve etkinlikler ücretsiz. Herkesi bekliyoruz, bu sene karnavalda binlerce çocuğa ulaşıp onları mutlu edeceğiz" ifadelerini kullandı.

KÜLTÜR SANAT Haberleri

Atakum Cumhuriyet Kadınları Bandosu 'Portakal Çiçeği Karnavalı’nda
Portakal Çiçeği Karnavalı'nda renkli görüntüler oluştu
Adana'da karnaval coşkusu sürüyor
"Devlet Tiyatroları-Sabancı 24. Uluslararası Adana Tiyatro Festivali" başladı
Portakal Çiçeği Karnavalına 3 gün kaldı