Oğlu Yüzünden İstifa Etti! Sosyal Medya Hesaplarını Kapattı

Oğlunun adli soruşturmada ismi geçmesi sebebiyle partisinden istifa eden Ahmet Zenbilci, sosyal medya hesaplarını kapattı.

      Ak Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, partisinden istifa etti. Zenbilci, istifa kararını oğlunun adının geçtiği bir adli soruşturma nedeniyle aldığını, bu süreç içerisinde soruşturmanın etkin yürütülmesi ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılmasının en büyük beklentisi olduğunu belirtti. 

       Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla istifasını açıklayan Zenbilci, yaptığı paylaşım etkileşim alır almaz sosyal medya hesaplarını kapattı.

Sosyal Medya hesaplarını kapatmadan önce paylaşımda bulunan Ak Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci "Bir adli soruşturmada oğlumun da adının geçtiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Asla tasvip etmediğim bu durum nedeniyle soruşturmanın etkin yürütülmesi ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılması en büyük beklentimdir" ifadelerine yer verdi.

Soruşturma sürecinin partisine zarar vermemesi için istifa kararı aldığını belirten Zenbilci, "Bu sürecin mensubu olmaktan gurur duyduğum partime ve dava arkadaşlarıma zarar vermemesi için partimden istifa ediyorum" dedi.

SİYASET Haberleri

Zeydan Karalar'dan bir günde iki açılış
“Türkiye’nin Milli Su Rezervleri Yok Ediliyor”
YÖK'ten Çukurova Üniversitesi’ne ödül
CHP’de Ahmet Tanık başkan adaylığını açıkladı Ahmet Tanık’tan gövde gösterisi
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkan adayı Kurtul Çakın'ın seçim çalışmalarındaki durağı bu kez Mersin oldu