Mustafa Çay'ın soyadı seçim sloganı oldu

Pozantı'da 3 dönem MHP’den Belediye Başkanı seçilen Mustafa Çay, Yeniden Refah Partisi’nden yerel seçimlerde aday gösterildi. Başkan Çay'ın soyadı seçim sloganı oldu.

Adana'nın Pozantı ilçesinde 3 dönem MHP’den Belediye Başkanı seçilen Mustafa Çay, Yeniden Refah Partisi’nden yerel seçimlerde aday gösterildi. Başkan Çay'ın soyadı seçim sloganı oldu.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, MHP'den yeniden belediye başkanı olarak aday gösterilmeyince Pozantı halkının yoğun baskıları sonucu Yeniden Refah Partisi'ne geçti ve üye kayıt işlemini tamamladı.

Yüksek Seçim Kurulu tarafından açıklanan tarihe göre 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için çalışmalara başlayan Başkan Çay, Yeniden Refah Partisi Adana İl Sekreteri Av. Abdullah Uzeyfe'yi ziyaret etti, ardından İl Başkanı Selahattin Baysal ve Yönetim Kurulu üyeleriyle tanıştı.

Daha sonra Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi'ne giderek Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Geyveli'yi ziyaret eden Başkan Çay, Adana ve Pozantı ile ilgili istişarelerde bulundu. Yeniden Refah Partisi Pozantı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çay, "Sayın Selçuk Geyveli'nin samimi karşılaması ve partiye katılımım ile duydukları memnuniyeti görmüş olmaktan onur duydum. Kıymet bilenler var olsun. Allah razı olsun." dedi.

Başkan Çay'ın soyadı seçim sloganı oldu. Çay'ın sosyal medyada yer alan paylaşım görselinde yazan "Çay koyun yeniden başlıyoruz" ifadesi dikkat çekti. Çay'ın çok sayıdaki sosyal medya takipçileri de bu paylaşıma ifade bıraktı.

Kaynak: ALİ GÜRELİ

SİYASET Haberleri

Yüreğir Belediye Başkanı Demirçalı: "Dünya hayvana hoşgörü ile daha da güzelleşecektir"
Burhanettin Bulut iddialarla alakalı çok sert konuştu
CHP'li Müzeyyen Şevkin: Bakanın mania kriterlerini karşılamıyor dediği Şakirpaşa’da Teknofest uçakları vızır vızır uçuyor
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten bölgesel savaş uyarısı
Seyhanlı kadınlara istihdam olanağı