Mihraç Sarı: ''Şimdi Çukurova Zamanı''

AK Parti Çukurova Belediye Başkan a. Adayı iş insanı Mihraç Sarı, Türkiye Yüzyılı Şehirleri’ için hazır ve kararlı olduklarını söyleyip, “Şimdi Çukurova zamanı” dedi.

Uzun Yıllar AK Parti’de yönetimlerde görev alan ve sevilen bir isim olan Mihraç Sarı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Mihraç Sarı, iş insanı kimliği ile şehre yatırım anlamında katkı verirken yüzlerce kişiye de istihdam sağlayan bir isim olarak dikkat çekiyor.

ÇUKUROVA’NIN REÇETESİ BİZDE

AK Parti Çukurova Belediye Başkan a. Adayı Mihraç Sarı, 40 yıldır Çukurova’da ikamet ettiğini, ilçenin sorunlarını ve çözümünü bildiğini ifade ederek, “Ben ve ailem bu ilçede yaşıyoruz ve Çukurova’nın daha da yaşanabilir bir ilçe olması zor değil, reçete bizde. Hizmet için yola çıktık ve bu konuda kendimize güveniyoruz. AK Parti belediyeciliğinin olduğu yerler hizmet alır ve inşallah vatandaşlarımızında desteği ile Çukurova’da hizmetleri alacak” dedi.

SİYASET Haberleri

Büyük Usta ve Serfressh, Adana şalgamını geri dönüştürülebilir cam şişelerinde tanıtıyor
Burhanettin Bulut’tan sarsıcı iddia! İmamoğlu'na oy veren deprem kentinden atılıyor mu?
Burhanettin Bulut; ''Saray’ın kara propaganda aracına dönüşen TRT'nin bandrol ücreti kaldırılsın!''
Ayhan Barut, Bakan İbrahim Yumaklı'nın açıklama yapmasını istedi! Barut;''Resmi denetim değil sanki turistik geziye gidiyorlar''
Müzeyyen Şevkin ''Türkiye istihdamda umutsuzlar ülkesi oldu''