Melekgirmez Çarşısı'nda Başkan Oya Tekin'den çözüm bekleniyor

Adana Kurban Bayramı alışveriş telaşı başladı. Alışveriş için bölgede daha fazla satış yapmak isteyenlerin bulduğu yöntem ise işgalleri artırdı.

Adana’da dar gelirli vatandaşların rağbet ettiği Melekgirmez Çarşısı yeniden bayram kalabalığı yaşarken esnafların çoğunlukla sokağın açık tutulmasını istemesine rağmen Seyhan belediyesinin ceza uygulaması sonrası esnafın bulduğu yöntem pes dedirtti.

Seyhan Belediyesi zabıta ekiplerinin yol ve kaldırım işgali yapan esnaflara uyguladığı 800 TL ceza ödeyenlere ceza yazıldığı için tekrar ceza yazmaması üzerine esnaflar cezayı ödemeyi göze alarak kaldırım işgallerini artırdı.

Bölgede oturanlar ve mesai saatleri içerisinde çarşı yolunu kullananlar, kanun koyucunun cezayı gerektiren hallerde ceza kesilmesini emrettiğini ve kanunsuz durumun da men edilmesini emrettiğini hatırlatarak Seyhan Belediyesi zabıta ekiplerini göreve davet etti.

OYA TEKİN'E ÇAĞRI: ACİLEN ÇÖZÜM ÜRETİLMELİ

Bölgede Melekgirmez Çarşı yolunu her gün kullanan ve kucuksaat.com'a ulaşan bir vatandaş, "Zabıta müdürlüğünün bu yeni uygulamasının seyyar satıcı veya esnafların istedikleri herhangi bir cadde veya sokağı işgal edebilmelerine olanak sağlamakta. Bundan sonra parayı veren şehrin herhangi bir yerini işgal edebilecek mi bu yapılan uygulamayla bu işin yolu açılıyor. Vatandaşların rahat bir bayram alışverişi geçirebilmesi için şehrin önemli arterlerinin açık tutulması için başta Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin olmak üzere tüm zabıta ekiplerini Melekgirmez Çarşısı'ndaki sorununa çözüm üretmelerini rica ediyorum." dedi.

GÜNDEM Haberleri

Bursin de Sabancı Ailesi'ne girdi
Küçüksaat Kurucusu Taner Talaş, Business Life TV'de
İntikam için 1 yıl bekledi, ağabeyini yaralayan genci öldürdü
Annesi ve anneannesini öldüren şüpheli konuştu
Adana'daki orman yangını kontrol altına alındı