Mehmet Ay: Aynı yalanı İsmail Koncuk da söyledi

Ümit Özdağ'ın iddialarında AK Partili Ömer Çelik'i hedef göstermesi sonrasında önce Ömer Çelik'ten sonra da Mehmet Ay'dan çok sert yanıtlar geldi.

Son günlerde açıklamalarıyla sıkça gündeme gelen İYİ Partili Ümit Özdağ'ın AK Parti ile İYİ Parti arasında bir süredir gizli görüşmeler yapıldığı ve bu görüşmelerin AK Parti ayağında Ömer Çelik'in yer aldığını iddia etmesi üzerine Çelik'ten çok sert bir açıklama geldi.

İLGİLİ HABERİ OKU: Ömer Çelik: Ümit Özdağ denen şahıs ahlaksız bir yalan söylemiş

İYİ PARTİLİLERE BİR TEPKİ DE MEHMET AY'DAN

Ömer Çelik ile ilgili atılan bir tweeti paylaşıp "Ömer Beye inanmıyor musunuz?" notu düşen İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray'ın tweetini alıntılan AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay'ın bu yoruma cevabı çok sert oldu. Başkan Ay, Aytun Çıray'a yanıt verirken İYİ Parti İsmail Koncuk'un da aynı biçimde yalan söylediğini iddia etti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ay, "Aynı yalanı Adana Milletvekiliniz İsmail Koncuk bey de dillendirdi. Sonra tweetini silip, yanlış beyanda bulunduğunu kabul etti. Milletvekili sıfatı taşıyorsunuz, millete yalan söylüyoruz. Fake (sahte) bir hesabın yaptığı paylaşımı yayacak kadar, aciz duruma düşmüşsünüz." ifadelerini kullandı.

Daha sonra İYİ Partili Aytun Çıray'ın paylaşımını kaldırması dikkat çekti.

GÜNDEM Haberleri

Yoksa uçuş trafiğine kapalı Şakirpaşa pistleri yaşam alanına mı dönüştürülecek ?
Altay soğukları Adana'yı terk edecek mi? Önümüzdeki günlerde hava nasıl olacak?
Işıklarda cam silenlerden rahatsız olan sürücüler valilikten yardım istedi
Adana Valisi Köşger'den Melekgirmez esnafına sürpriz ziyaret
Kozan'da yaşanan feci olay ile ilgili gözaltılar başladı