Kucuksaat.com başvurdu; Hakime Gül Altınok'a sahte rapor düzenleyen özel hastane için çember daralıyor!!

Kucuksaat.com editörleri tarafından yapılan başvuruda, kadın hakim Gül Altınok'un eşine düzenlenen sahte raporla ilgili Adana İl Sağlık Müdürlüğü'nden yanıt geldi. İşte detaylar...

Adana Adliyesi'nde görevli kadın hakim Gül Altınok'un skandallar zinciri Türkiye genelinde geniş yankı uyandırmış, kucuksaat.com'un yaptığı haberler önemli gazeteciler tarafından kaynak gösterilmişti.

Kadın hakim Gül Altınok, vali yardımcısı eşi S. Altınok'a sahte rapor düzenleyen özel hastane ve yetkili doktorun ortaya çıkması için kucuksaat.com haberin fikri takibini sürdürmeye devam ediyor.

Haziran ayrında Gül Altınok'un gönül ilişkisi yaşadığı iş insanı Server Leventoğlu, Adana Adliyesi görevli sırasında dava dosyasına beraat veren Gül Altınok'un Adana'da özel hastane sahibi ile oradan kurduğu iletişim sonrasında da Gül Altınok'un özel hastane sahibi iş insanından vali yardımcısı eşi için sahte rapor aldığını kaydetmiş, "Hükümetin seçimi kaybedeceğini düşünerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da aşırı tepkili olduğu için Adıyaman'a gitmek istemedi. Gaziantep görev sürecinde de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gaziantep'i ziyaretlerinde izin ya da rapor alıp protokollere katılmıyordu." ifadelerini kullanmıştı.

Yaşanan gelişmeler ışığında kucuksaat.com "Skandallar sürüyor: Adana'da Gül Altınok'tan beraat alıp, eşine sahte rapor düzenleyen özel hastane sahibi kim?" başlıklı haberiyle konuyu farklı bir boyuta taşımış, haber Youtube'da yayın yapan gazeteci Özlem Gürses'in de dikkatini çekmişti.

KUCUKSAAT.COM'A YANIT GELDİ

Adana Adliyesi'nde görevli kadın hakim Gül Altınok'un Adana'da oturduğu sitede gönül ilişkisi yaşadığı iş insanı Server Leventoğlu'nun konuşmasıyla patlak veren skandallar zincirinde Kucuksaat.com'un Bilgi Edinme 4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu'na binaen yaptığı başvuruyla gerçekleşti.

17.05.2024 tarihinde Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, Adana İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanlığı Özel Hastaneler Birimi'ne gönderilen yazıda bilgi ve belge istenildiği ortaya çıktı.

Kucuksaat.com'a verilen yanıtta ise şu ifadeler kullanıldı;

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı ve Adana İl Sağlık Müdürlüğü arasında yapılan araştırma ve yazışmalar sonrasında kadın hakim Gül Altınok'un eşine sahte rapor düzenleyen özel hastane ve doktorun ortaya çıkması bekleniyor.

GÜNDEM Haberleri

Atatürk Adana kebabını nerede, ne zaman ve nasıl yedi?
Yavuz Donat'tan Çukurova Halivamanı yorumu: "Adanalı... Alışıyor... Yavaş yavaş"
Öneriyorum: Dolandırıcılık Yasallaşsın
TEKNOFEST Adana’nın tek STK’sı; Çukurova GİAD