Kocaelili Onur Kından, Adana Demirspor’da scout oldu

Kocaeligücü Spor Kulübü genel koordinatörü Onur Kından, Süper Lig Ekipleri’nden Adana Demirspor’da Scout olarak çalışacak.

İlimizin genç spor insanlarından Kocaeligücü Spor Kulübü genel koordinatörü Onur Kından Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor’da Scout olarak çalışacak. Kından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Kocaeli İlimizde ki birçok yetenekli sporcularımızı Süper Lig seviyelerine getireceğiz inşallah.” dedi.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Onur Kından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi, “Bugünden itibaren Kulüp Başkanımız Sn. Hamdi YILMAZ başkanımızın onay vermesiyle birlikte Adana Demirspor Kulüp Başkanımız Sn. Murat SANCAK Başkanımızın uygun görmesiyle Adana Demirspor kulübüyle “ Oyuncu ve Maç İzleme Antrenörü (Scouting)“ olarak anlaşmış bulunmaktayım..

KOCAELİLİ GENÇLER BÜYÜK ŞANS

Marmara Bölgemiz olmak üzere Adana Demirspor ve Kocaeligücü Spor Kulübü olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Önceliğimiz Altyapı olmak üzere, KOCAELİ İlimizde ki bir çok yetenekli sporcularımızı Süper Lig seviyelerine getireceğiz inşallah.

SANCAK VE YILMAZA TEŞEKKÜR

Desteklerini esirgemeyen ve gelişimime katkı sağlayan Adana Demirspor Kulübü Başkanımız Murat SANCAK başkanımıza ve Kocaeligücü Spor Kulübü başkanımız Hamdi YILMAZ başkanımıza teşekkür ediyorum.”

SPOR Haberleri

Yeni Teknik Direktör Belirlendi: O İsim Adanaspor'a Geri Dönüyor
Adana Demirspor'dan Volkan Demirel sürprizi
Adanaspor Başkanı Asil Bostancı'dan Önemli Açıklamalar "A, B ve C Planımız Hazır"
Adanaspor, François Ciccolini ile yollarını ayırdı
TEKNOFEST Genel Sekreteri Saymaz: Adana, Şampiyonlar Ligi olacak