Kenan Yıldız'tan dikkat çeken açıklama: "Sadece Demirspor Talipti”

İtalya Serie A ekibi Juventus'ta forma giyen milli futbolcu Kenan Yıldız'ın temsilcisi, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.

A Milli Takımımızın Almanya'yı 2-3 mağlup ettiği maçta attığı gol ve Galler maçında beraberlik golünün penaltısına sebebiyet vermesiyle dikkatleri üzerine çeken Kenan Yıldız için temsilcisi Doğan Ercan önemli açıklamalar yaptı. Ercan, 18 yaşındaki genç golcü Kenan için Türkiye'den sadece Adana Demirspor'un devreye girdiğini söyledi. 

"TÜRKİYE'DEN BİR TEK ADANA DEMİRSPOR"

5 Ocak Gazetesi'nden Hakan Toytekin'in haberine göre, Doğan Ercan, Radyospor'un yayınında yaptığı açıklamada, "Şimdi herkes Kenan'a sahip çıkıyor ama daha önce tanımıyorlardı. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe hiçbir zaman, Bayern'le sözleşmesi bittiği anda teklif vermedi. Hepsi yalan. Geçen yaz Türkiye'den bir tek Adana Demirspor teklif verdi" dedi. 

"ARTIK 30'UNDAN SONRA GELİR"

Oyuncunun kendisini ispatlayarak uzun süre Avrupa Futbolunda üst seviyede top koşturacağını söyleyen Ercan, "Artık Türkiye'ye gelmesi zor. Ancak 30 yaşından sonra gelir. Juventus ona yeni sözleşme verdi. Orada da çok süre alacak. Ben 5 ay önce herkes Arda Güler'i konuşurken, ben Kenan Yıldız diyordum. Şimdi haklı olduğumuz ortaya çıktı. Çok fuleli bir oyuncu. Cristiano Ronaldo gibi bir oyuncu. Gelişimi çok iyi. Onu tutamazsınız. Kiralık katil tut onu tutamazsınız" diye konuştu.

SPOR Haberleri

Demirspor maçı sonrası teknik direktörler maçı değerlendirdi
Fatih Karagümrük, Adanaspor'u farklı geçti!
Serkan Damla: “Lig devam ediyor, biz inancımızı asla kaybetmedik”
Bülent Uygun: "Futbolcu kardeşlerim müthiş bir geri dönüş sergiledi"
Şimşekler üstünlüğü koruyamadı evinde yine mağlup oldu