Kaymakam İnce: Tepebağ daha iyi değerlendirilmeli

Kaymakam İnce: Tepebağ daha iyi değerlendirilmeli

Adana'nın merkez Seyhan ilçe Kaymakamı Ekrem İnci, Tepebağ’ı saklı bir hazineye benzetirken, buranın başta gastronomi olmak üzere turizme ivme katacak çeşitli projelerle daha iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. İnci, "Adana çok önemli bir kent. Dünyanın sayalı kentlerinden demek abartı olmaz. Ancak, gerek ekonomik ve gerekse sosyal anlamda gelecekte önemini daha da artıracak” dedi.

Kaymakam Ekrem İnci, ÇGC’yi ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir, Genel Sekreter Yasemin Atasoy, Başkan Yardımcıları Dilek Akın, Hüseyin Arat, Mali Sekreter Süreyya Uri, Yönetim Kurulu Üyeleri Mutlu Mete, Mustafa Akköse ve Çetin Ulucan tarafından konuk edildi. Türkiye’nin en büyük ilçelerinden birisi olan Seyhan ilçe kaymakamlığında bir yılını dolduran, bu süre zarfında vizyoner projeler hayata geçiren Ekrem İnci, özellikle muhtarlarla sıkı bir diyalog halinde olduğunu belirtti. Eğitimden sosyal hizmetlere kadar birçok konuda önemli çalışmalar yapan Ekrem İnci, Tepebağ’ın önemine de vurgu yaptı. Adana’nın en eski yerleşim birimlerinden birisi olan Tepebağ’ı saklı bir hazineye benzeten İnci, buranın başta gastronomi olmak üzere turizme ivme katacak çeşitli projelerle daha iyi değerlendirilmesi gerektiğini bildirdi. İnci, “Adana çok önemli bir kent. Dünyanın sayalı kentlerinden demek abartı olmaz. Ancak, gerek ekonomik ve gerekse sosyal anlamda gelecekte önemini daha da artıracak” diye

YAŞAM Haberleri

Teknofest Adana ziyaretçi kaydı nasıl yapılır, Teknofest ne zaman yapılacak? Bilet fiyatları ne kadar, yoksa ücretsiz mi?
Adana itfaiyesinden Vali Köşger'e ziyaret
Yaya yolunda durması için el kaldırdığı aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti
Efsunlu Hikâyeler, Sarıyer Edebiyat Günleri’nde
Yavuzlar Köprüsü ve Türkan Saylan Gündüz Bakımevi açılıyor