İsyan ettiler: Vatandaş, Seyhan zabıtayı göreve davet ediyor

Teknosa sokağında esnaf kaldırım işgalini abarttı, yolu işgal etmeye başladı. Vatandaş zabıtanın sokağa müdahale etmesini bekliyor.

Adana'nın Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi'nde "Teknosa Sokağı", "Copy Center Sokağı" gibi isimlerle bilinen 61006 - 61007 - 61008 sokakta yer alan esnafın kaldırım işgali vatandaşı isyan ettirdi.

Atatürk Caddesi ve Ziyapaşa Bulvarı arasında bulunması nedeniyle yaya ve araç trafiği bakımından oldukça yoğunluk arz eden sokaklarda, esnafların yolun ortasına kadar dükkan önlerini kapatması araç sürücülerini çileden çıkardı.

Kucuksaat.com WhatsApp İhbar Hattı'na ulaşan vatandaşlar, "Kaldırımların üzeri neredeyse tamamen dolu. Bu nedenle kaldırımlar kullanılamıyor. Yoldan yürümek zorunda kalan yayalar dükkanların işgali nedeniyle yolun ortasından yürümek zorunda kalıyor. Araçlarıyla bu sokağa girenler pişman oluyor. Ne geri çıkabiliyorlar ne de ilerleyebiliyorlar. Pandemi nedeniyle iş yapamayan esnaflarımızı biz anlıyoruz ancak bu durum sürdürülebilir değil. Yaya ve araç sürücülerine de esnafın saygı göstermesi gerek lakin bunu göremiyoruz. Seyhan Belediyesi zabıta ekiplerinden kaldırım ve yollara acilen müdahale etmelerini bekliyoruz." dediler.

GÜNDEM Haberleri

Adana'da husumetli gruplar arasında çıkan kavgada 18 yaşındaki Batuhan Kolsuz bıçakla öldürüldü.
Adana’da Kadir Aydar tepkisi
Prof. Dr. Vahit Kirişçi'nin damadı Mehmet Özcan hayatını kaybetti
Dereye uçan otomobilde can pazarı
Adana'da 4 kişinin hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı