İç saha ve deplasmanlarda taraftarlarımızın desteği oyuncularımıza moral oluyor

Adanaspor Teknik Direktörü T Hakan Keleş Maç Sonu Açıklamalarda Bulundu

Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında Adanspor , sahasında  ağırladığı Ankaragücü’nü Candeias ve Ciss’in golleriyle 2-0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı. Teknik Direktör Hakan Keleş, maçın ardından basın toplantısında konuştu.

Teknik Direktör Hakan Keleş, oyuncularının maçın ilk yarısına iyi başladığını belirterek, “Kazanmamız gereken maçlardan bir tanesiydi. Geçen iç saha maçında iki puan kaybetmiştik. İçerideki maçlarımızı yüzde yüz kazanmamız gerekiyor. Hedeflerimiz doğrultusunda dışarıdan da puan getirmemiz gerekiyor. Bugün maçın başından sonuna kadar oyuncularım konsantreydi, coşkululardı, mücadeleleri ön plandaydı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

‘TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ OYUNCULARIMIZA MORAL OLUYOR’

İç saha maçlarındaki taraftar desteğinin önemini anlatan Keleş,”Oyuncularımız sahada taraftarlarımız tribünde 90 dakika mücadele etti. İç saha ve deplasmanlarda taraftarlarımızın desteği oyuncularımıza moral oluyor. Hem deplasmanda hem de iç sahamızda bizleri destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Önümüzde şimdi çok önemli bir Urfa maçı var, ona hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.

SPOR Haberleri

Adanaspor’un yeni asbaşkanı belli oldu
Mustafa Alper Avcı: "İki yarı arasında ciddi fark var"
Jose Morais: "Bir maçı daha gol yemeden kapattık"
Adana Demirspor Bodrum ile puanları paylaştı
Ensesine darbe alan kaleci Vedat ambulansla hastaneye kaldırıldı