Halil Nacar nöbetçi personeller ile iftar açtı

Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar eşi Fulya Nacar ile birlikte Şehir hastanesi nöbetçi personeli ile iftarını açtı.

İl Sağlık müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, vefakar sağlık çalışanlarının herzaman yanlarında olduklarını ifade etti.
Halil Nacar, “Bu akşam orucumuzu Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde nöbetçi çalışma arkadaşlarımızla açtık.
Günün 24 saati görevi başında Milletimizin sağlığına hizmet etmek için fedakarca çalışan arkadaşlarımızla birlikte orucumuzu açtık, sohbet etme imkânı bulduk.
Çalışma arkadaşlarımıza samimi sohbetleri ve nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz” dedi. 


BAYRAM MESAJI

Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, mübarek Ramazan ayının son günlerine geldiğimizi ve Ramazan bayramını karşılamanın heyecanı içerisinde olduğumuzu ifade ederek, “Öncelikle tüm hemşehrilerimizin mübarek Kadir Gecesini tebrik ederim. Cumartesi günü arefe ve Pazar günü de Ramazan Bayramına başlayacağız. Şehrimiz, ülkemiz ve tüm İslam alemine hayırlı ve huzurlu bayramlar dilerim. Bayram kardeşlik ve dayanışmadır. Hayırlı Bayramlar” dedi.

YAŞAM Haberleri

Kasaplar Odası, “Portakal Çiçeği Karnavalı” hedefini açıkladı!
Demokrasi ve sandık
Cumhurbaşkan 10 kişiyi affetti, 1 tanesi Adana’dan
MHP Adana’da bayramlaşma büyük bir kucaklaşmaya sahne oldu
Bekir Sıtkı Özer bayrama ağabeysiz girdi