Gündoğdu yine şampiyon ve Adana’yı temsil edecek

Salon sporlarında fırtına gibi esen Adana Gündoğdu Koleji (AGK) basketbolda yine şampiyon oldu ve Adana’yı temsil edecek. Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu şampiyonları kutladı.

Adana Gündoğdu Koleji, Adana’da düzenlenen okullar arası basketbol turnuvasında Ortaokul Küçük Erkekler kategorisinde il birincisi olarak namağlup Adana Şampiyonu oldu ve Adana’yı Bölge şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı. 


DR. GÜNDOĞDU: BİZLERİ GURURLANDIRDILAR 

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, salon sporlarında alınan başarıların artarak devam etmesinin çok sevindirici ve gurur verici olduğunu ifade ederek, “Öncelikle bu şampiyonlukta emeği olan antrenörlerimize, sporcularımıza, ailelerine ve tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Sporcularımız Adana’yı temsil edecek olmasıyla bizleri gururlandırdılar” diye konuştu.

ADANA’YI TEMSİL EDECEKLER

AGK Spor Direktörü Emrah Kayataş ve takım koçu Mustafa Palalı, “Emeği geçen tüm sporcularımızı tebrik ediyoruz. Bu sene de şampiyon olduk ve müzemizi kupalarla doldurmaya devam ediyoruz. Bölge şampiyonasında Adana’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz ve çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dediler.

EĞİTİM Haberleri

Adana ATÜ, dijital dönüşümünde hız kazandırdı
Üniversitede özlük hakkı eylemi
AOSB anaokulu açılıyor
Büyükşehir’den Kapasite Geliştirme Eğitimi
Bu kampta çocuklar hem eğlendi hem de ormanda hayatta kalmayı öğrendi