Gündoğdu LGS’de önde

Adana Gündoğdu Koleji öğrencileri Liselere Geçiş Sınavlarında (LGS) büyük başarı elde ederek gurur kaymağı oldular.

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, “Tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve ailelerimizi yürekten kutluyorum” dedi

Milyonlarca öğrencinin katıldığı LGS sınavları sonuçları açıklandı. Adana Gündoğdu Koleji’nde yüzde 0.5’lik dilimde 2 öğrenci, yüzde 1 dilimde 23 öğrenci, yüzde 2 dilimde 43 öğrenci, yüzde 3 dilimde 60 öğrenci, yüzde 4 dilimde 79 öğrenci ve yüzde 5 dilimde 98 öğrenci yer aldı.

DR. GÜNDOĞDU TEBRİK ETTİ

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, akademik başarıların kendilerini gururlandırdığını belirterek, “Bizlere bu gururu yaşatan kıymetli öğrencilerimizi, ailelerimizi ve değerli öğretmenlerimizi yürekten tebrik ediyorum. Sosyal, spor ve kültürel faaliyetlerde önde olan öğrencilerimizin akademik başarılarının daha da artması İçin hiç bir fedakarlıktan kaçınmamaya devam edeceğiz” dedi.

GÜNDEM Haberleri

Yüreğir'de cinayet! İki kardeş öldü!
Adana Koop Koruluğunun ilginç hikayesi; Karayalçın, Çolak, Kumbaracıbaşı
Adana 01 FK, teknik direktör ile yollarını ayırdı
Adana'da bir çiftçi, traktöre bağlı mibzerin altında kaldı
Adana'dan ilginç görüntüler: elektrikli bisiklete beş kişi bindiler!