Gravillon, sahalara erken dönmek istiyor

Milli forma altında sakatlanan Adana Demirspor’un başarılı savunma oyuncusu Andreaw Gravillon, ayağını güçlendirmeye başladı.

Resmi maçta bağlarını koparan Gravillon, başarılı bir operasyon geçirmişti. Ailesi ve doktorlarına teşekkür eden başarılı oyuncu, Adana Demirspor camiasına da seslenerek en kısa zamanda döneceğini dile getirmişti.

Operasyonun ardından hızlı bir şekilde güçlendirme çalışmalarına başlayan savunma oyuncusunun ikinci yarının son maçlarına yetişebileceği gelen bilgiler arasında. Formasını özlediğini her defasında dile getiren Gravillon, “Futbolu ve formayı özledim. Bir an önce sahalara dönmek istiyorum. Benim adıma geriye dönüp bakmaksızın her şeyin iyi olacağına inanıyorum.” dedi.

Kaynak: 5 Ocak Gazetesi

SPOR Haberleri

Hakan Keleş: Ben gelmeden önce yapılan transferler!
İstanbulspor, Trendyol 1. Lig'in 31'inci haftasında Adanaspor deplasmanında 2-0 kazandı.
Şimşekler deplasmanda farklı mağlup oldu
Adana Demirspor'a İngiliz kuşu!
Adanalı sporculardan Taekwondo Türkiye Şampiyonası'nda büyük başarı