Gözler Adana'da: Özgür Özel büyükşehir adayları için tarih verdi

“Bu yerel seçim unvan maçı gibi bir şey olacak, psikolojik üstünlüğün kimde olduğunu gösterecek”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti’nin İstanbul ve Ankara’daki aday bulma çalışmaları hakkında konuştu. Özel, anket şirketlerinden edindiği bilgileri, “İstanbul’da Ekrem İmamoğlu, Ankara’da Mansur Yavaş’ın karşısında ölçmedikleri kişi kalmamış. Ekrem Bey’e karşı 20, Mansur Bey’e karşı 12 ismin başarı şansını ölçtüklerini duyuyoruz. Ama hâlâ adaylarımızı zorlayacak adayları bulamıyorlar” diye aktardı.

“Unvan maçı gibi bir şey olacak. Psikolojik üstünlüğün kimde olduğunu gösterecek”

Gazeteci Murat Yetkin’e konuşan Özel, “Bu yerel seçicimin öneminin farkındayız. Unvan maçı gibi bir şey olacak. Psikolojik üstünlüğün kimde olduğunu gösterecek. Yerel seçimlerde muhalefetin başarısız olması iktidarın gücünü perçinleyecek. Bu nedenle muhalefete muhalefet etmiyoruz. Muhalefet partileriyle polemiğe girmiyoruz” ifadelerini kullandı.

Özel büyükşehir adayları için tarih verdi

“Perşembe günü Parti Meclisi toplantısı ardından, aralarında büyükşehirlerin de bulunduğu adayları açıklamayı düşünüyoruz. Cuma günü de Ekrem Bey İstanbul’un ilçe adaylarını açıklayacak, ben de orada olacağım.

“Daha önce iki ayda bir yapılan PM toplantılarını her hafta yapıyor, her kararı tartışarak alıyoruz”

 “Biliyorsunuz ben Parti Meclisinden yetki almadım. MYK’ya da yetki almadık. Daha önce iki ayda bir yapılan PM toplantılarını her hafta yapıyor, her kararı tartışarak alıyoruz. Arkadaşlar da memnun bu durumdan.”

SİYASET Haberleri

"Kahraman Gazilerimize minnettarız!"
"Sarıçam İçin Geri Sayım Başladı"
Chp Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut: “İsşiz Vatandaşa Yasal Takip Başlatmak Vicdansızlık” “Gss Borçları Silinmeli”
Türkiye, İş Cinayetleriyle Anılan Bir Ülke Oldu
AK Parti Adana eski milletvekilinden Ali Avan'a isim önerisi