Göktürk Güngör'den Soner Çetin'e: "Senin arkandaki mafya bozuntusu ağa babaların gelsin"

"Seçimde kesilen afişler halkımızın vergileriyle ödeniyor. Benim afişlerim ise alın terimdir. Alın terime el uzatan vatan hainidir."

Çukurova Bağımsız Belediye Başkan Adayı Göktürk Güngör, kesilen afişinin önünde çektiği videoda iddialarıyla dikkat çekti.

Güngör yaptığı açıklamada, "Çukurova'da binin üzerinde afişlerimiz gündüz vakti neşterle bıçakla kesildi. Sözüm sana değil Soner Çetin, senin arkandaki mafya bozuntusu ağa babalarına gelsin. Eğer güçleri kuvvetleri yetiyorsa, eğer gerçekten biz adamız diyorlarsa bu şekilde zarar vermeye devam etsinler. Zamanı geldiğinde o mafya bozuntularını kulaklarından alacağım, (belediyeden) dışarıya çıkaracağım. Soner Çetin'in peşkeş çektiği arsaları, arazileri ve iş yerlerini ise vatandaşlarımızın kullanımına açarak gençlerimize, kadınlarımıza, çocuklarımıza muhteşem bir etkinlik yapacağız. Bu şekilde bana zarar veremezsin Soner Çetin." ifadelerini kullandı.

SİYASET Haberleri

AK Parti MYK listesi belli oldu: Hangi isimler listede?
Ak Parti’nin A takımına yedek üye olarak Adana’dan giren Fatime Yurduseven kimdir?
CHP Gençlik Kolları Adana İl Başkanı'ndan çağrı!
Ak Parti’nin A Takımında Adana’dan yer alan sürpriz isim Melek Çiçek kim?
MHP Adana’da KAÇEP ile atağa geçti!