Galatasaray maçı öncesi Onyekuru'dan haber var!

Milli takım arasından sonra Galatasaray ile karşılaşacak Adana Demirspor'da Onyekuru şoku yaşanıyordu.

 Onyekuru sakatlığı nedeniyle Nijerya Milli Takım kadrosundan çıkartılmıştı. Bu haber sonrası Fenerbahçe taraftarı Onyekuru'ya büyük tepki göstermişti. Sakatlığını atlatan Nijeryalı yıldız, Galatasaray maçında süre verilmesi halinde 90 dakikada forma giyebilecek.

Henry Onyekuru

Nijerya

Yaş: 25 / Pozisyon Forvet

Oynadığı Takım: Adana Demirspor

Tüm İstatistikler İçin Tıklayın

Sezon başında Adana Demirspor'a transfer olan ve Adana ekibinin liderliğinde büyük pay sahibi olan yıldız oyuncu Onyekuru'dan kötü haber gelmişti. Hafta başında sakatlığı olduğu bilinen Onyekuru, Milli Takım'a davet edilmişti. Milli Takımda sakatlanan Onyekuru'da korkulan olmadı ve müjdeli haber geldi.

SAKATLIĞINI ATLATTI

Nijeryalı yıldız, sakatlığını atlattı. Hocasının süre vermesi halinde Galatasaray'a karşı 90 dakika oynayabilecek olan Onyekuru için karar da verildi. Tecrübeli hocanın Onyekuru'yu ilk 11'de başlatacağı ve Galatasaray'ı Nijeryalı golcüyle yıkma planları yaptığı öğrenildi.

SPOR Haberleri

Adana Demirspor efsanesi hayatını kaybetti
Demirspor’a ağır ceza! Şimşekler eksiye düştü
Alanyaspor Teknik Direktörü Sami Uğurlu; “Adana Demirspor’u verdiği mücadeleden dolayı tebrik ediyorum’’
Mustafa Alper Avcı: Güzel bir jenerasyon yakalama hedefindeyiz!
2-0’dan 3-2’ye…Yine Hüsran. Başlığı siz atın!