Fadime Geçioğlu Karaisalı projelerini anlattı

CHP Karaisalı Belediye Başkan adayı Fadime Geçioğlu, proje ve vaatlerini Medyascope Haber Müdürü Göksel Göksu’ya anlattı.

CHP Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Geçioğlu, kendisini adaylığa götüren süreci şöyle anlattı:

“Zeydan Bey’in Meclis’te çoğunluğunun olabilmesi için, gerekli yatırımları yapabilmesi için bizim Adana’nın kırsal kesiminde gücümüzü artırmamız gerekiyor CHP olarak. CHP’li belediye başkanlarının yatırımlarının önü kesiliyor. Bunu İstanbul’da da görüyoruz, Ankara’da da görüyoruz, Adana’da da aynı şekilde.”

Yaptığı saha çalışmalarında vatandaşların en çok yollardan ve çöplerin toplanmamasından şikâyet ettiğini dile getiren Geçioğlu, “Karaisalı’ya yatırım yapılmasını istiyorlar. Turizm, bacasız bir fabrikadır. Bizim Varda Köprümüz var. Oradaki tesislerin daha aktif hale getirilmesi gerekiyor” dedi.

İstihdam sağlayacak projeler üretmek istediğini belirten Geçioğlu, “Bir kreş açmak istiyorum. Birçok insan çalışabilir. Yaşlı bakımevi, alzheimer bakımevi… Alanımız geniş, imar sorunu olacağını zannetmiyorum. Oralara bu binalar yapılabilir. Gençlerimize iş olanakları olabilir, turizmi harekete geçirmek istiyorum” diye konuştu.

SİYASET Haberleri

Sibel Ersoy: Sağlık politikası bir egemenlik alanıdır
Ali Demirçalı’dan toparlayıcı hamle. Burhanettin Bulut’a yemek jesti!
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı: “Devlet Bahçeli asrımızın Dede Korkut’udur”
Özkut Özdemir: “Adana karanlığa terk edilemez”
Yüreğir Belediyesi; ''Gördük ki bazı haberler, gerçeklerden ziyade fantastik kurgu türüne daha yakın durmaktadır''