Erkan Can'ın dolandırılma olayı film konusu oldu! Kaptırdığı para ise dudak uçuklattı

Başrollerinde Erkan Can’ın yer aldığı 'Meşru Gayrimeşru" filminin ön gösterimi önceki gün Zincirlikuyu'da yapıldı. Filmde oynamayı neden kabul ettiğini anlatan Can'ın dolandırılma hikayesi duyanları şoke etti.

Dolandırıcılık hikayesini anlatan “Meşru Gayrimeşru” filminin başrolünde Erkan Can yer alıyor. Filmin ön gösterimi geçtiğimiz günlerde Zincirlikuyu’da gerçekleşti.

Duayen oyuncu Erkan Can, Kemal Uçar ve Şahin Sarsu başrolde yer alıyor. Şair ve ses sanatçısı Bedirhan Gökçe’nin şiir seslendirmesine de yer verildi.

Filminin ön gösterimine oyuncular da katıldı. Ünlü oyuncu, telefon dolandırıcılığının anlatıldığı filmde, başına böyle bir olay geldiği için rol aldığını itiraf etti.


Erkan Can, "Bir profesörün telefon ile dolandırılmasını anlatıyor. Senaryoyu görünce benim de başıma geldiği için oynadım. Beni telefonda dolandırıp 9 bin dolarımı aldılar. Oyuncu olmama rağmen adamların rolünü resmen yedim. Adam şimdi cezaevinde. Ben paramı TL olarak geri aldım. Dikkatli olsun herkes" dedi.

“MEŞRU GAYRİMEŞRU” FİLMİNİN KONUSU

Meşru Gayrimeşru, telefon dolandırıcılarının eline düşen bir hukuk profesörünün hikayesini konu ediyor. Hukuk profesörü Erdem Kuş, telefon dolandırıcılarının eline düşer. Baktığı davalar nedeniyle baskı gören ve işini kaybeden Erdem Kuş, kendisini hakim, savcı, emniyet müdürü olarak tanıtarak dolandıran çetenin peşine düşer.


Yapımcılığını Orhan Şeddatlı'nın üstlendiği film, 27 Eylül'de vizyonda.

MEŞRU GAYRİMEŞRU FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

  • Kemal Uçar
  • Erkan Can
  • Şahin Sarsu
  • İbrahim Temizoğlu
  • Yusuf Uyar

KÜLTÜR SANAT Haberleri

Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali 31. kez yarın start alacak
Dizi ve film yapımcısı Timur Savcı: Adana gerçek bir sinema şehri
İBB Şehir Tiyatroları, sezonu Yaşar Kemal’in “Ağrıdağı Efsanesi” ile açıyor
Yılmaz Güney, “Umut” ve Adana
Altın Koza Film Festivali bu yıl 'şiddete dur' temasıyla düzenlenecek: 'Narinler ölmesin'