Devlet Bahçeli'nin mesajı Adana'da hayat buluyor!

"Teşkilatlarımızı geleceğe hazırlamak, toplumun tümüne hitap edebilmek için kollarımızı daha geniş açıyor, adımlarımızı daha güçlü atıyoruz.

MHP Adana'da ilk olarak Karaisalı ilçesinde başlattığı "Kadın Mahalle Temsilciliği" oluşturma çalışmasını Sarıçam ilçesinde de başarıyla gerçekleştirdi. İl Başkanı Yusuf Kanlı, "Namusumuzu, canımızı, çocuğumuzu, malımızı; her şeyimizi güvendiğimiz kadınlara siyasette de güvenemeyeceğimiz bir konum yoktur." dedi.

KARAİSALI'DAN SONRA SARIÇAM'DA...

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP'nin Adana'da kadınların da mahalle temsilcileri olabilmelerine imkân sağlayan teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyor. İlk olarak Karaisalı ilçesinde başlatılan ve uygulaması tamamlanan "Kadın Mahalle Temsilciliği" Sarıçam'da da başarıyla hayata geçirildi.

KADIN MAHALLE TEMSİLCİLERİYLE TOPLANTI

Başkan Yusuf Kanlı, kadınlardan oluşturulan 69 mahalle temsilcisi ile Sarıçam'da bir düğün salonunda bir araya geldi. İstişare toplantısı niteliğindeki programa MHP MYK Üyeleri Mustafa İzgioğlu, Yeşim Akkaş, Ülkü Ocakları İl Başkanı Cem Tutsoy, Sarıçam İlçe Başkanı Eyüp Akbulut, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve MHP Sarıçam Kaçep Başkanı Nazmiye Dede de katıldılar.

ATATÜRK VE BAHÇELİ'NİN SÖZLERİ...

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, yaptığı konuşmada kadınların siyasetteki yerini güçlendirmenin önemini vurguladı. Başkan Kanlı, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk; 'Yeryüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir.' sözleriyle bir gerçeği ilan etmiş; Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli de, 'Kadınsız insanlık, kadınsız toplum, kadınsız gelecek olmaz, olamaz. Kadınların hayatın her alanında aktif, eşit, etkin ve katılımcı olmaları vazgeçilmez değer ve önemdedir.' ifadeleriyle hepimize yol göstermiştir." şeklinde konuştu.

"BİLGE LİDERİMİZİN GÖSTERDİĞİ YOLDAN YÜRÜYORUZ"

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, devamla şunları söyledi:

"İşte bizler de MHP Adana olarak, Bilge Liderimizin gösterdiği bu yoldan yürümeyi bir görev biliyoruz. Erkeklerimizin yanı sıra kadınlarımızın da mahalle temsilcileri olmaları sadece kadınlarımız açısından değil Türk siyaseti açısından da önemli bir eşik, önemli bir kazanımdır. Namusumuzu, canımızı, çocuğumuzu, malımızı; her şeyimizi güvendiğimiz kadınlara siyasette de güvenemeyeceğimiz bir konum yoktur."

"ADIMLARIMIZI DAHA GÜÇLÜ ATIYORUZ"

"Kadınlara, çocuklara yönelik şiddet dozunun arttığı bir süreçte kadınların toplum içindeki varlığını güçlendirmemiz gerekiyor. O yüzdendir ki Başbuğumuz Merhum Alparslan Türkeş'in hareketimizin temelini attığı Adana'da Sayın Liderimizin mesajlarıyla attığımız bu adımlar tarihî önemdedir. Teşkilatlarımızı geleceğe hazırlamak, toplumun tümüne hitap edebilmek için kollarımızı daha geniş açıyor, adımlarımızı daha güçlü atıyoruz. Kadınlar güçlensin ki, Türkiye büyüsün; kadınlar güçlensin ki Türkiye yükselsin!"

SİYASET Haberleri

AK Parti Yumurtalık ve Karataş ilçe başkanları belli oldu
"Halk sağlığını korumak öncelikle iktidarın sorumluluğudur"
Fatih Mahalle Merkezi yarın açılacak
Çakın Projelerini Anlatacak
Adana 8. Olağan Kongre Hazırlıkları Başladı