Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Adana mitingi gerçekleşti! İşte Taner Talaş ile Mümkün Mertebe'de bugün

Taner Talaş ile Mümkün Mertebe Adana gündemini masaya yatırmaya devam ediyor

Taner Talaş "Mümkün Mertebe" programıyla Adana gündemine mercek tutuyor. 

  • Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Adana’ya geldi, miting tartışmalara neden oldu.
  • Miting istenilen seviyede kalabalık topladı mı?
  • Erdoğan’ın konuşmasının ana hatları neydi?
  • Cumhuriyet Halk Partisinin Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı, anlamlı bir ziyaretle çalışmalarına başladı. Demirçalı 35 yıllık hasrete son verebilecek mi?
  • Adana siyasetinde yarım asırlık deneyime sahip olan Aytaç Durak sessizliğini koruyor. Seçimlerde kimi destekleyecek, açıklama yapacak mı?
  • İYİ Parti aday tanıtım toplantısı gerçekleşti. Seyhan Belediye Başkanı ve İYİ Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Akay toplantıya katılmadı. Katılmamasının özel bir anlamı var mı?
  • İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş ile ülkü ocakları arasındaki gerilim ulusal basına sıçradı. Bu durumun seçimlere yansıması olacak mı?
  • CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya Tekin seçilirse Adana’nın seçilen İlk kadın belediye başkanı mı olacak? Peki, bu bilgi doğruyu yansıtıyor mu?

Program bugün saat 14:00'te kucuksaat.com sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacak. 

Küçüksaat TV'yi izleyebileceğiniz adresler:

Facebook:https://www.facebook.com/kucuksaatcom/
Twitter: https://twitter.com/Kucuksaatcom
Youtube: https://www.youtube.com/@KucuksaatTV  

GÜNDEM Haberleri

Burhanettin Bulut: ''Siber Güvenlik Kanunu'' teklifiyle, gazetecilere yeni bir sansür getiriyorlar
Adana Çiftçiler Birliği Başkanı'ndan, Don zararı açıklaması!
Adana'da 2 milyon kaçak makaron ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklandı
Kuzey Adana'da 4 mevsim turizm için yol çalışması başladı
Dönerci cinayeti 'Ne bakıyorsun' tartışmasından çıkmış