CHP PM'den Zeydan Karalar'ın adaylığının açıklanması bekleniyor

Adana, Aydın ve Tekirdağ’da büyükşehir belediye başkan adaylarının kesinleştiği ve yarınki MYK toplantısının ardından PM’nin onayına sunulacağı öğrenildi. 

CHP’de gözler yarınki Parti Meclisi’ne çevrildi. Adana, Aydın ve Tekirdağ’da büyükşehir belediye başkan adaylarının kesinleştiği ve yarın Parti Meclisi’nin onayına sunulduktan sonra açıklanacağı öğrenildi. Diğer yandan İstanbul’da CHP’li başkanlar tarafından yönetilmeyen 23 ilçenin belediye başkan adayı da PM’nin onayına sunulacak. 

T24'ten Eray Görgülü'nün haberine göre, Aralarında İstanbul ve Ankara’nın da bulunduğu 7 büyükşehirde belediye başkan adayını kamuoyuna duyuran CHP’de gözler bir kez daha Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ile Parti Meclisi (PM) toplantısına çevrildi.

Kritik olsa da Adana’da en güçlü aday Karalar

Adana’da mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın yeniden aday gösterilmesi kararlaştırılsa da, bir yandan da Karalar’ın memnuniyet anketinde başarılı bir performans ortaya koyamamasından dolayı Adana’daki seçimin “kritik geçeceği” yönünde değerlendirmeler yapılıyor. Parti kaynakları, Karalar’la devam edilme gerekçesini ise, “Adana’da diğer isimlerle yan yana koyulan anketlerde Karalar’ın üstüne çıkan olmuyor. Alternatifler arasında en yüksek orana ulaşan Zeydan Karalar” sözleriyle açıklıyor. 

GÜNDEM Haberleri

Adana'da husumetli gruplar arasında çıkan kavgada 18 yaşındaki Batuhan Kolsuz bıçakla öldürüldü.
Adana’da Kadir Aydar tepkisi
Prof. Dr. Vahit Kirişçi'nin damadı Mehmet Özcan hayatını kaybetti
Dereye uçan otomobilde can pazarı
Adana'da 4 kişinin hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı