Cami görevlileri dikkat

Yüksel Mert Özel Haber

“Merkezi Sisteme bağlı Camiilerde ezan vaktinden en az beş on dakika evvel cihazı açsınlar sonra diğer vakte kadar kapatsınlar…”(Osmaniye Müftüsü Ali ÇAKMAK)

NEZAKET

Cebel-İ Bereket/ Yarpuz Köyümüz insanını hiç ilgilendirmeyen, cami hoparlöründen hemen her gün alakasız ilanlarla ilgili Osmaniye Müftüsü Sayın Ali ÇAKMAK Beyi telefonla aradım. 

DEVLET MEMURU BÖYLE OLMALI

Zat-ı alilerini tanımam etmem, sabah erken saatlerde Osmaniye Müftülük telefonundan aradığımda henüz mesai başlamamıştı. Gayet nezaketli konuşan sekreteryasına telefon numaramı bıraktım. Yarım saat sonra aradılar. Bilgisi, birikimi, konuyu izahı, mütevazı tavırları ilgi ve alakamı celp etti. İşte bu dedim. Türkiye Cümhüriyeti Memuru, bürokratı, yöneticisi böyle olmalıdır. 

MÜFTÜ ALI ÇAKMAK KİMDİR?

Aslen Rizeli olan, genç denilecek yaşta hafızlığı bitiren sonra İmam Hatip daha sonrada İlahiyat fakültesini bitiren Ali ÇAKMAK değişik görevlerden sonra 2021/140 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile Osmaniye İl Müftüsü olarak atanmıştır.

TEŞEKKÜRLER 

Ben bir medya mensubuyum. Yaklaşık yirmi küsur kitaba imza atan, (https://kidega.com/yazar/yuksel-mert-000864/ )uzun yıllardan bu yana merkezinde İNSAN olan Televizyon Programı yapım ve sunucusu olarak, bu, aslında rutin (olması gereken) ancak o kadar ciddi bir şekilde halktan uzak yöneticiler var ki, bu ÖRNEK tavrı, nezaketi haberleştirme durumunda kalıyoruz. Teşekkürler Sevgili Müftümüz Ali ÇAKMAK..

MERTÇE ÖZEL HABER

OSMANİYE/ TÜRKİYE

GÜNDEM Haberleri

TUSAŞ Kahramankazan yerleşkesine terör saldırısı
Bursin de Sabancı Ailesi'ne girdi
Küçüksaat Kurucusu Taner Talaş, Business Life TV'de
İntikam için 1 yıl bekledi, ağabeyini yaralayan genci öldürdü
Annesi ve anneannesini öldüren şüpheli konuştu