Bekir Şimşek heyecan yarattı

MHP’nin açıklanan Adana ilçe adayları arasında bulunan Karaisalı belediye başkan adayı Bekir Şimşek ismi ilçede heyecan yarattı.

Karaisalı’da geniş bir aileye mensup olan MHP Karaisalı Belediye Başkan adayı Bekir Şimşek, “Bilge liderimiz sayın Devlet Bahçeli beyefendinin takdiri ile Karaisalı Belediye Başkan adaylığımız ilçemize ve partimize hayırlı olsun. İnşallah seçimi kazanmak için var gücümüzle çalışacağız. Karaisalı’yı daha ilerilere taşımak ve sizlere daha iyi hizmetler getirmeye geliyoruz” dedi.

Çiftçilik ve müteahhitlik yapan, ilçeye istihdam ve yatırım sağlayan Bekir Şimşek’in adaylığının açıklanması Karaisalı’da bayram havası estirdi.

SİYASET Haberleri

Sibel Ersoy: Sağlık politikası bir egemenlik alanıdır
Ali Demirçalı’dan toparlayıcı hamle. Burhanettin Bulut’a yemek jesti!
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı: “Devlet Bahçeli asrımızın Dede Korkut’udur”
Özkut Özdemir: “Adana karanlığa terk edilemez”
Yüreğir Belediyesi; ''Gördük ki bazı haberler, gerçeklerden ziyade fantastik kurgu türüne daha yakın durmaktadır''