Başkan Tekin: Halkın talepleri bizim için çok büyük önem taşıyor

SEYHAN Belediye Başkanı Oya Tekin, Ziyapaşa Mahallesi sakinlerinin, yol talebi üzerine sorunları yerinde tespit ederek, çalışmaların başlaması için talimat verdi.

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, mazbatasını almasının ardından göreve hızlı başladı. Başkan Tekin, Ziyapaşa Mahallesi sakinleriyle buluştu. Mahalle sakinlerinin yollarının yapılmasıyla ilgili taleplerini dinleyen Başkan Tekin, ekiplere talimat verdi. Tekin, "Belediye meclis üyemiz ve mahalle muhtarımızla sorunları tespit ederek çalışmaların başlanması ve biran önce çözüme kavuşması için ilgili müdürlüğümüze gerekli talimatları verdik. Halkımızın talepleri bizim için çok büyük bir önem taşımaktadır” dedi.

Seyhan’ı daha güzel bir hale getirmek adına büyük bir özveriyle çalışacaklarını belirten Başkan Tekin, “Bunun için de çalışmalarımız belirlenen program doğrultusunda gerçekleşmektedir. Mahallelerimizdeki sorunların bizlere bildirilmesi durumunda gerekli hassasiyeti gösterip sorunun ortadan kalkması adına tüm imkanlarımızı seferber edeceğimizin bilinmesini istiyorum. Vatandaşlarımız hiç merak etmesinler. Her geçen gün eksikliklerimiz giderilecek” diye konuştu.

Başkan Tekin, mahalle sakinleri ve esnafları ziyaret ederek sohbet etti. 

SİYASET Haberleri

Ak Parti’nin A Takımında Adana’dan yer alan sürpriz isim Melek Çiçek kim?
MHP Adana’da KAÇEP ile atağa geçti!
Ak Parti MKYK üyeleri belli oldu. Ömer Çelik listede yer aldı!
CHP Adana İl Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
Seyhan Belediyesi şeffaflık ve hesap verebilirlikte yeni dönem başlatıyor