Başkan Adayı Yusuf Özer: Sarıçam'da değişim için yürüyoruz

"Her bir Sarıçamlı'nın sesine kulak veriyor ve onların güçlü iradesiyle yürüdüğüm bu yolda zaferden eminiz"

İYİ Parti Sarıçam Belediye Başkanı adayı Avukat Yusuf Özer, yerel seçimler öncesi Beyceli pazarında hemşehrileri ile buluştu. "Güzel yarınlar için yürüyoruz, kazanacağız," diyen Özer, Allah'ın izni, milletimizin duası ve Sarıçam halkının gücü ile başarıya ulaşacaklarına olan inancını dile getirdi.

Sarıçam'ın Sorunlarına Dikkat

Sarıçam'ın çeşitli sorunlarına vakıf olduğunu ve bu sorunlara yönelik çözümleri hazır olduğunu ifade eden Özer, "Sarıçam'ın geleceğini şekillendirecek projelerimizle, herkesin göğsünü gere gere yaşayacağı bir ilçe inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz," şeklinde konuştu.



Halkın Gücüne İnanç

Seçim kampanyası boyunca ilçenin dört bir yanını ziyaret eden ve vatandaşların görüşlerini önemseyen Özer, "Her bir Sarıçamlı'nın sesine kulak veriyor ve onların güçlü iradesiyle yürüdüğüm bu yolda zaferden eminiz" dedi.

SİYASET Haberleri

Büyük Usta ve Serfressh, Adana şalgamını geri dönüştürülebilir cam şişelerinde tanıtıyor
Burhanettin Bulut’tan sarsıcı iddia! İmamoğlu'na oy veren deprem kentinden atılıyor mu?
Burhanettin Bulut; ''Saray’ın kara propaganda aracına dönüşen TRT'nin bandrol ücreti kaldırılsın!''
Ayhan Barut, Bakan İbrahim Yumaklı'nın açıklama yapmasını istedi! Barut;''Resmi denetim değil sanki turistik geziye gidiyorlar''
Müzeyyen Şevkin ''Türkiye istihdamda umutsuzlar ülkesi oldu''