Ateş Değil Yüreğimiz Yanıyor

Yüksel Mert'in haberi

Yaşam ritmimiz allak bullak oldu. Elbette acımız büyük. AFAD çadırlarında ateşimizde yüreğimizde  cayır cayır sızım sızım yanıyor.

Geçmiş olsun TÜRKİYEMİZ, geçmiş olsun SURİYE. Geçmiş olsun Dünya İnsanlık Ailesi…

ŞÜKÜR 

Şükürler olsun ki devlet bütün imkanlarıyla yanımızdadır. Başımızı sokacak bir çadırımız var. Elbette açda kalırız, susuzda. Ölebilirdik de. Ama madem yaşıyoruz o halde bu şansımızı çok daha iyi değerlendirmeliyiz. 

İBRET VE HESAP

Simdi inadına yasamak, yaşananlardan ibret almak, geleceğe ümitle bakmak ve hırsızlardan, arsızlardan, bu milletin 30 yıllık kırk yıllık emeğini, alınterini bir dakikada toprağa gömenlerden hukuk önünde hesaplaşmak ve geleceğe ümitle bakmak vaktidir. 

YAŞAM

Yaşam yolu tekdüze değildir, inişler çıkışlar, acı tatlı, hüzünlü, sevinçli, mutlu, mutsuz günlerimiz elbette olacaktır…

İNSAN

Yaratılmışlar kategorisinde çok anlamlı bir noktadadır. Taş toprak değil, sinek böcek değil İNSAN olarak var olmamız, akıllı olmamız ciddi bir sorumluluğu da yanında getirmektedir. 

DERS VE HOŞ SEDA 

Bütün bu olanları doğru okumak, bize bir altın tepsi icinde bir kere sunulan bu yaşamı dolu dolu, sindire,sindire, duya duya yasamak ve gelecek nesillere HOŞ SEDA bırakmak Umit ve duasıyla 

Kameraman: Baran Toprak 

Yüksel Mert Özel Haber 

AFAD ATAKENT ÇADIRLARI/YUREGİR/ADANA

GÜNDEM Haberleri

Dereye uçan otomobilde can pazarı
Adana'da 4 kişinin hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'a 'siyasi yasak' cezası
İsmail Saymaz Adana Demirspor - Galatasaray maçında tartışmalara neden olan bahis sitesi reklamının arka planını yazdı
Çukurova GİAD Başkanı Sakarya: Adanalı gençlerimiz TEKNOFEST'e mutlaka katılmalı